Μην χασετε

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Πολλές φορές έχω ενοχές, ερωτηματικά, διλήμματα για το αν κάνω το σωστό»

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο σίριαλ, όσο και στην υιοθεσία της κόρης της και το πώς βιώνει τη μητρότητα.

Όπως είπε, επέλεξε να απέχει από το θέατρο φέτος, προκειμένου να μπορεί να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της.

Advertisements

 

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε και να το στερηθώ κι εγώ. Είναι ο χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου», τόνισε η ηθοποιός.

Όσο για τον τρόπο, με τον οποίο βιώνει τη μητρότητα, δήλωσε: «Με τη μητρότητα, το πάω σιγά σιγά. Έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά, διλήμματα για το αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη κι ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας, λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσο λιγότερα λάθη, αλλά δεν γίνεται».

 

Advertisements

«Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει μέχρι στιγμής η ζωή, είναι να παίρνω την κάθε μέρα ακριβώς όπως έρχεται», συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε μάλιστα, αν η ίδια είναι η παραδοσιακή, αυστηρή μαμά ή αν η κόρη της την έχει μαλακώσει. «Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός από εμένα, αλλά κι εγώ δεν είμαι πάντα γλυκιά. Θα φωνάξω κι εγώ», είπε.

«Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούριο αυτό για εμένα. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι ακόμα για δεύτερο παιδί», δήλωσε κλείνοντας.

 

protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα