Μην χασετε

Eμετικές δηλώσεις Έλληνα στο TikTok: «Ένας πατέρας αν θέλει μπορεί να ασελγήσει στα παιδιά του. Δικαίωμά του»

Σε μια εποχή όπου τα περιστατικά ασέλγειας, σeξουαλικής κακοποίησης και κακομεταχείρισης ανηλίκων έχουν πληθύνει επικίνδυνα, είναι αδιανόητο να κυκλοφορούν άνθρωποι (;) που εκφράζουν εμετικές απόψεις.

Advertisements

 

Η φράση «ο πατέρας μπορεί να ασελγήσει στα παιδιά του» προκαλεί αηδία, αποτροπιασμό και οργή σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνθρωπο. Παρόλα αυτά, στο χάος των social media και σε μια κοινωνία που δείχνει να βρίσκεται σε λήθαργο, επιτρέπεται σε «διαφορετικούς» ανθρώπους να συνεχίζουν τη ρητορική προσηλυτισμού… στην ανωμαλία!

Ένας «κύριος», ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως κάτι άλλο προφανώς αφού έχει κάνει «σημαία» την ομοφυλοφιλία του, ονόματι «Ζανέτ» με βίντεο το οποίο έχει κάνει τον γύρο των social media, ισχυρίζεται ότι οι γονείς μπορούν να κακοποιούν σeξουαλικά τα παιδιά τους και παραμένει ελεύθερος! Ακολουθούν όσα αισχρά αναφέρθηκαν από το συγκεκριμένο πρόσωπο:

«Θυμήθηκα στο εξωτερικό ότι 4χρονα πάνε σε gay bar, ό,τι θες μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό. Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο για αυτό το παρεξηγούν. Πατεράδες μεγαλώνουν παιδιά, όχι μάνα και πατέρας, πατεράδες, τα μεγαλώνουν και είναι τρισευτυχισμένα τα παιδιά. Τώρα, άμα θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σeξ, θα τα κάνει. Δικαίωμά του. Δεν μπορείς να μπεις στο σπίτι του άλλου, στο κρεβάτι του άλλου αν θα βάλει το παιδί για ύπνο ή θα βάλει προφυλακτικό να το γαμ… Όταν το έχει στη δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας, ή χωρισμένος ή δύο πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά, θα τα κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι ευτυχισμένο το παιδί; Αν είναι ευτυχισμένο, τέλος».

@ethniki_parodiaΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

♬ πρωτότυπος ήχος – ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

 

newsbomb.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα