Μην χασετε

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τους «Φoνoυς στο Καμπαναριό»: «Δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα Θεία»

Μετά την πρεμιέρα της, η κωμική σειρά “Φόνοι στο Καμπαναριό” αντιμετώπισε κάποιες αντιδράσεις σχετιά με το εάν το κανάλι είχε λάβει άδεια για τα γυρίσματα στο μοναστήρι, καθώς και το περιεχόμενο της σειράς.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και την άποψή της για όλα αυτά, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Τύπος Tv».

Σχετικά με τον ρόλο της, δήλωσε: «Μου αρέσουν τα μοναστήρια, πηγαίνω συχνά και παρακολουθώ τους ανθρώπους. Μου αρέσει η ησυχία που έχουν στο περπάτημα, στο κοίταγμα. Αυτό επιδίωξα να κάνω. Ήθελα να παντρέψω αυτήν την ηρεμία με την κωμωδία. Αυτό προσπαθώ να αποτυπώσω, αυτό σκέφτομαι συνεχώς στα γυρίσματα… Ακόμα τον δουλεύω τον ρόλο και ψάχνω στοιχεία».

Ενώ, αναφορικά με τις αντιδράσεις που γνώρισε η σειρά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχολίασε: «Να ξεκαθαρίσω πως δεν θεωρώ ότι έχουμε προσβάλει τα θεία. Όλοι δουλέψαμε και δουλεύουμε με θαυμασμό. Όταν μιλήσαμε με τον Αντώνη Αγγελόπουλο, τον σκηνοθέτη μας, όλοι συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσεγγίσουμε τη σειρά αυτή και τη θεματική με σεβασμό. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι με εμμονές, όμως. Θα πω ότι δεν χρειάζονται στεγανά… Πρέπει να υπάρχουν ανοιχτοί ορίζοντες…».

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα