Μην χασετε

Ελένη Ψυχούλη: «Η παχuσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshamιng να βλέπουμε “τέpατα”»

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή “Mega Kαλημέρα” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βάρος της, στις τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής καθώς και στον ηλικιακό ρατσισμό.

«Όταν ήμουν μικρή είχα διατροφικές διαταραχές, έχανα κιλά σε περιόδους στρες. Πολλές φορές στη ζωή μου έχω φτάσει 34 κιλά, αλλά ήμουν μια χαρά. Εμένα μου αρέσουν οι αδύνατοι άνθρωποι. Μία από τις αρχές μου στη ζωή είναι η αυτοσυγκράτηση, η συγκράτηση στο φαγητό», είπε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

Και συνέχισε: «Το πιστεύω ακράδαντα αυτό που είπε ο Κονδυλάτος. Η παχυσαρκία είναι πρόβλημα, δεν γίνεται για χάρη του bodyshaming να βλέπουμε “τέρατα”».

«Μια μακιγιέζ μου είπε κάνω μπότοξ, γιατί δεν μπορούσε να βάψει τα μάτια μου. Γιατί πρέπει ταυτίζονται μονό οι νέοι με το ωραίο;», είπε, επίσης, η Ελένη Ψυχούλη.

Advertisements

Για τα σχόλια σχετικά με το ντύσιμο της Δέσποινας Βανδή ξεκαθάρισε πως όλοι θα πρέπει να φοράνε ό,τι τους αρέσει. «Τι είναι αυτό το πράγμα να καθοριζόμαστε από τις ηλικίες;». «Οι άνδρες με βλέπουν 60 χρονών και κάνουν πίσω, αλλά δεν τους κοιτάω ούτε εγώ. Βαριέμαι την συντροφικότητα, θέλω τον μεγάλο έρωτα. Ο έρωτας έχει παίξει βασικό ρολό στη ζωή μου. Δεν γίνεται να είσαι 60 χρονών και να είναι όλα ωραία, και η μούρη και το σώμα. Επιλέγω σώμα», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα