Μην χασετε

Ελένη Μενεγάκη: Το δώρο της Λάουρας την έβαλε σε μπελάδες (βίντεο)

Δείτε τι ακριβώς έγινε…

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της ότι είχε πάρει δώρο γενεθλίων στην κόρη της Λάουρα, τρία χρυσόψαρα. Αυτό λοιπόν το δώρο αποκάλυψε σήμερα πως την έβαλε σε μπελάδες.

Όπως εξομολογήθηκε, επισκέφθηκε ξανά το pet shop καθώς ο παππούς της Λάουρας τής πήρε ακόμα δύο ψαράκια και χρειάστηκαν μεγαλύτερο ενυδρείο.

«Πάω στο μαγαζί που τα πήρα και τους λέω “Με βάλατε σε μεγάλους μπελάδες. Δωσ’ μου ένα μεγαλύτερο ενυδρείο και το ψαράκι που καθαρίζει το τζάμι” και μου λέει “σε ένα μήνα θα μου ξανάρθετε να πάρετε ακόμα ένα ψαράκι που γίνεται… ψάρακλας», είπε η Ελένη στην ομάδα της.

Advertisements

Ο ιδιοκτήτης της έδωσε ένα άλλο ενυδρείο που χωρούν μέσα πέντε ψάρια και την προέτρεψε να πάρει και ακόμα κάποια εξαρτήματα που είναι απαραίτητα. Αφού λοιπόν τα αγόρασε, του επεσήμανε ότι στις διακοπές της οικογένειας δε μπορεί να μεταφέρει το ενυδρείο με τα ψάρια από ‘δω και από ‘κει γιατί είναι βαρύ!

«Δεν έχετε κάποιον να σας τα φροντίζει;» της είπε στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και η παρουσιάστρια του απάντησε αρνητικά και πως το καλοκαίρι θα του τα φέρει στο μαγαζί για να τα προσέχει εκείνος!

«Με κοίταγε ο άνθρωπος αλλά εγώ θα το κάνω! Να έχω τον σκύλο τι να τον κάνω, το ψάρι τι να το κάνω, το παιδί, τα πράγματα, όλα! Δε χωράμε!», είπε.

Advertisements

faysbook.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα