Μην χασετε

Ελένη Καριολάκη: Ήταν νεκρή 4 μέρες και ο σύζυγός της δεν το κατάλαβε – «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα»

Η Ελένη Καριολάκη, γνωστή για την εκκεντρική της προσωπικότητα σε ριάλιτι και ειδικά στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο”, απεβίωσε απροσδόκητα. Ο θάνατός της ανακαλύφθηκε τέσσερις μέρες μετά, όταν βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Super Κατερίνα», στο σπίτι, το οποίο είναι μη βιώσιμο, βρισκόταν και ο σύζυγός της όλες αυτές τις μέρες, αλλά δεν είχε καταλάβει, ότι η γυναίκα είχε «φύγει».

Ο σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή, λέγοντας: «Ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε, πώς το λένε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι, από έρωτα και από ό,τι θες. Όλος ο κόσμος την ξέρει».

 

Advertisements

 

Όσο για τις μη βιώσιμες συνθήκες στις οποίες βρήκαν οι δημοσιογράφοι το σπίτι, ο ίδιος είπε: «Αυτή μου το έκανε έτσι. Ούτε καθάριζε καθόλου. Όλο πάνω στο κρεβάτι ήταν».

Η Ελένη Καριολάκη έγινε το viral της εποχής πριν 14 χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» του ΑΝΤ1 το 2009.

Μερικά χρόνια μετά, επέστρεψε στο τηλεοπτικό σόου, 2017 και χόρεψε. Έχει εμφανιστεί και σε εκπομπή που παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια.

Γείτονες του ζευγαριού, μίλησαν επίσης στην κάμερα και οι μαρτυρίες για τον τρόπο ζωής της Ελένης Καριολάκη και του άντρα της, είναι σοκαριστικές. Ένας από αυτούς είπε: «Ήταν γειτόνισσα αλλά δεν έλεγε καλημέρα με κανέναν. Τα σκυλιά τα είχε μέσα κλειδωμένα. Πρέπει να ήρθε η αδερφή του κύριου Μανώλη και μπήκε μέσα και τους πήρε χαμπάρι. Είχε αρχίσει και μαύριζε, εγώ δεν πήγα να δω. Τα δάχτυλά της ήταν λίγο δαγκωμένα, τώρα από τι ήταν δαγκωμένα…τώρα από τι; Μήπως τα σκυλιά ήταν ατάιστα και της δάγκωσαν τα χέρια, δεν ξέρω».

Advertisements

Ένας άλλος, που κάλεσε τη φιλοζωική για να πάρει τα σκυλιά τόνισε, ότι τα ζώα δεν είχαν τραφεί και έκαναν την ανάγκη τους μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα»

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα