Μην χασετε

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει»

Η Ελένη Φουρέιρα με αφορμή την συναυλία στο Κατράκειο της Νίκαιας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αναφέρθηκε στη ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της στη ζωή.

“Είναι πολύ πιο έντονο όλο αυτό από αυτό που είχα φανταστεί. Είναι πολύ πιο ωραίο και κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι μου έλειπε αυτό το πράγμα από τη ζωή μου, πόσο το ήθελα και… νιώθω σαν να αποφοίτησα, σαν να άλλαξε κάτι μέσα μου. Αν κάποιος δεν το βιώσει, δεν το καταλαβαίνει. Είναι το πιο σπουδαίο συναίσθημα στον κόσμο όλο. Το λέω και χαμογελάω. Είμαι νέα μαμά, έχω να κοιμηθώ 3,5 μήνες αλλά δεν με πειράζει” ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα.

 

“Εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου σε κάποιους σταθμούς της περιοδείας μου. Είναι μικρούλης ακόμα, δεν θέλω να ταλαιπωρείται. Έχω πολύ άγχος για αύριο, ούτε όταν γέννησα δεν είχα τόσο άγχος” είπε σε άλλο σημείο η Ελένη Φουρέιρα για την αυριανή της συναυλία και πρόσθεσε στη συνέχεια:

Advertisements

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, η μουσική είναι κάτι που αγαπάω πολύ και αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο είναι η επαφή με τον κόσμο. Ανυπομονώ. Δεν καταλαβαίνεις τι έχω πάθει”.

 

Όσο για το πώς είναι ο γιος της ως μωρό η Ελένη Φουρέιρα είπε: “Το μωρό είναι αρκετά Μποτία, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά όσο μεγαλώνει, παίρνει και κάτι από τη μαμά του. Καλά να είναι, να είναι καλό παιδί και ας μοιάζει όπου να ναι. Είναι ένα εύκολο μωρό, είναι πάρα πολύ ήρεμο αλλά εντάξει, μωρό είναι. Το βράδυ κουνιέται λίγο και σηκώνεσαι και τον κοιτάς, δεν κοιμάσαι ποτέ, αλλά μωρό είναι”.

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι μετά τη γέννηση του γιου της νιώθει ότι έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

 

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα