Μην χασετε

Εκτός Survivor All Star η Καρολίνα Καλύβα – Δείτε την αντίδραση του Μάριου Πρίαμου

Εκτός Survivor All Star η Καρολίνα Καλύβα η οποία βρέθηκε υποψήφια ανάμεσα σε τρεις άνδρες.

 

Να θυμίσουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός αυτή που δεν τα κατάφερε και συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού ήταν η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Advertisements

“Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είναι ευγνώμων που βρέθηκαν εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω μαζί μου ωραίες αναμνήσεις που θα έχω μαζί μέχρι τον τελικό. Εύχομαι όλοι να έχετε κουράγιο”, ήταν οι πρώτες λέξεις της Καρολίνας μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Μάριο Πρίαμο να πει δύο λόγια για την αποχώρηση της Καρολίνας. Να θυμίσουμε πως μεταξύ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριο Πρίαμου είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο και είχαμε δει να ανταλλάσσουν φιλιά μέσα στο δάσος.

“Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση”, είπε ο Μάριος Πρίαμος και λίγο πριν αποχωρήσει η Καρολίνα τον έκανε μια αγκαλιά και του έδωσε ένα φιλί στο λαιμό.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα