Μην χασετε

Είσαι Κριός, Λέοντας ή Τοξότης; Μάθε πως πρέπει να αντιδράσεις αν σου λέει ψέματα

Προφανώς και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση στην οποία ο άλλος σου λέει συνεχώς ψέματα και σε κοροϊδεύει. Θα πρέπει να την χειριστείς με τρόπο και με βάση τον δικό σου χαρακτήρα.

Advertisements

Διάβασε λίγο πιο κάτω το ζώδιό σου για να ξέρεις πώς ακριβώς να κινηθείς.

ΚΡΙΟΣ

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις, αν ανακαλύψεις ότι σου είπε ψέματα, είναι να είσαι ειλικρινής μαζί του και να του πεις την αλήθεια για το πώς ακριβώς νιώθεις. Μην κρυφτείς και μην προσποιηθείς. Μπορείς να είσαι όσο αυθόρμητη θες. Ωστόσο, προσπάθησε να είσαι σχετικά ψύχραιμη και πάρε τον χρόνο σου για να ηρεμήσεις και μετά κάνε μια μεγάλη συζήτηση μαζί του.

ΛΕΩΝ

Εσύ τα ψέματα δεν τα ανέχεσαι. Και όποιος τολμήσει να στα πει, θα νιώσει την οργή σου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν έχει σημασία αν είναι η σχέση σου, φίλος ή μέλος της οικογένειας. Πρέπει να είναι ειλικρινής. Τείνεις όμως να γίνεσαι υπερβολικά δραματική σε μια τέτοια κατάσταση. Ηρέμησε, δώσε του να καταλάβει το πόσο λάθος έκανε και το πόσο σε πλήγωσε και μην μετατρέπεις την στιγμή σε σκηνή από σαπουνόπερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είτε το κάνεις επίτηδες είτε όχι, τους αντιμετωπίζεις όλους σαν αστείο. Ίσως για σένα να είναι πιο εύκολο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους να ξεπερνάς τις καταστάσεις που σε πληγώνουν. Θα πρέπει όμως να τα πάρεις λίγο πιο σοβαρά τα πράγματα. Μην φοβηθείς να δείξεις τα συναισθήματά σου και να πεις αυτό που σκέφτεσαι και νιώθεις. Πρέπει να ξέρει ο άλλος ακριβώς τι έχει κάνει και το πόσο σε πλήγωσε.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα