Μην χασετε

«Ειρήνη μου, Ειρήνη μου, ξύπνα ξύπνα. Όχι Ειρήνη μου, μη φύγεις, να φύγω εγώ, εσύ έχεις ακόμα να ζήσεις»

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου θα πουν το τελευταίο αντίο στην 24χρονη Ειρήνη, στον τόπο που γεννήθηκε σε χωριό της Σκύδρας, συγγενείς και φίλοι που έχουν «βυθιστεί» σε βαρύ πένθος μετά την τραγωδία με τη νεαρή κοπέλα η οποία έχασε τη ζωή της- από ηλεκτροπληξία- την ώρα που ήταν στο μπάνιο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έκθεση και όπως υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ο αρραβωνιαστικός της, Χρήστος.

Την άτυχη κοπελα βρήκε νεκρή ο 55χρονος αρραβωνιαστικός της ο οποίος είχε βγει για εξωτερικές δουλειές. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου οι διασώστες κατέβαλαν προσπάθειες να την επαναφέρουν όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή Aλήθειες με τη Ζήνα και στο Στρατή Λημνιό δεν γνώριζε πως η κόρη του ήταν στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Κέρκυρα ενώ όπως λέει θέλει να μάθει όλη την αλήθεια για τον θάνατό της.

Η άτυχη Ειρήνη ήταν ένα πανέμορφο χαμογελαστό κορίτσι ενώ τα τελευταία 5 χρόνια είχε γνωρίσει τον κατά 30χρόνια μεγαλύτερο αρραβωνιαστικό της με τον οποίο συζούσαν. Μάλιστα σήμερα θα είχε τα γενέθλιά της. Συγκλονισμένοι και οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Advertisements

Ήμασταν αρραβωνιασμένοι, τον Μάιο θα παντρευόμασταν… Την βρήκα κάτω πεσμένη. Όταν πήγα να σηκώσω το τηλέφωνο του μπάνιου, ασθάνθηκα ότι είχε λίγο ρεύμα. Τη σήκωσα και την πήγα στο δωμάτιο. Της έβαλα δυο μαξιλάρια “Ειρήνη μου, Ειρήνη μου, ξύπνα ξύπνα…Όχι Ειρήνη μου, μη φύγεις, να φύγω εγώ, εσύ έχεις ακόμα να ζήσεις, εγώ έχω ζήσει τουλάχιστον κάτι στη ζωή μου

 

Επιθυμία της Ειρήνης ήταν να μην πούμε ποτέ στην οικογένειά της ότι είμαστε στη Θεσσαλονίκη, γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν πιο κοντά στο σπίτι τους, ενώ στην Κέρκυρα θα ήταν πιο δύσκολο να πάνε….

Το σπίτι μας δεν ήταν πλούσιο, αλλά ζούσαμε με πολλή αγάπη και τώρα μας τα πήραν όλα. Ήμασταν τόσο αγαπημένοι, δεν μπορώ να πιστέψω το κακό που έγινε. Η Ειρήνη μας ήταν μόνο 24 χρόνων. Χίλιες φορές να είχα πεθάνει εγώ”, τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Advertisements

zinapost.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα