Μην χασετε

«Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές. Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια»: Οργισμένος ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών από την Καλαμπάκα

Ο κ. Δημήτρης Πλακιάς δεν μπορεί να κρύψει την οργή και τη θλίψη του- ακούγοντας μέσα στον βαρύ πόνο του- τις συνομιλίες του προσωπικού από το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αλλά και της ξαδέλφης τους που χάθηκαν τόσο άδικα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη ξεσπά με τα όσα ακούει για τον σταθμάρχη.

 

Όλα αυτά κάνουν τους συγγενείς των θυμάτων να εξοργίζονται ακόμη περισσότερο, γιατί οι άνθρωποι που έπρεπε να φροντίζουν για την ασφάλεια των επιβατών είναι τελείως ανεύθυνοι.

Advertisements

Μιλώντας στο STAR και τη Μαρία Αλεβιζοπούλου, είπε: «Έχω θυμό… Τι να ακούσω; Για σουβλάκια; Για τράκες; Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια! Δεν ξέρουμε στην Ελλάδα τι γίνεται; Στην πιάτσα είμαστε…Έχω θυμό…Ήταν ανεύθυνοι, έχουμε να κάνουμε με τομάρια – Χάσαμε τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Αυτή τη στιγμή νιώθω οργή. Ξέρεις που είμαι εγώ τώρα; Πάω στη Θεσσαλονίκη, στο διαμέρισμα να πάρω τα πράγματα από τα παιδάκια. Σε μισή ώρα θα πάω να φορτώσω πράγματα. Έτυχε σε μας, ήταν θέμα χρόνου. Τραβήξαμε εμείς τον λαχνό, στην Ελλάδα ζούμε, δυστυχώς. Τρία παιδιά σε μια οικογένεια! Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει…τώρα θα συνειδητοποιήσουμε, σε μισή ώρα, που θα πάρουμε τα άψυχα, τα υλικά. Εγώ δεν ησυχάζω ούτε με φυλακές ούτε με τέτοια».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα