Μην χασετε

Έφη Σαρρή: «Όσες θέλετε να μείνετε νέες, να απέχετε από το σeξ»

Η Έφη Σαρρή μίλησε για την επιτυχία που είχε στο παρελθόν στον χώρο του θεάματος, την προσωπική της ζωή και μάλιστα, αποκάλυψε το μυστικό της για τη νεανική της όψη.

 

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, δεν ήθελε ποτέ να γίνει μητέρα, αφού θεωρεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, που θα χρειαζόταν την απόλυτη αφοσίωσή της.

«Το να είσαι μητέρα είναι πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

Για το τραγούδι «Γυμνός μες την Ελλάδα» και την επιτυχία που ακολούθησε, η Έφη Σαρρή δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα, η Μαντόνα, η Ριάνα, η Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο».

 

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που κάνουν πολλές γυναίκες για να διατηρηθούν «νέες»: «Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά!». Μάλιστα, συμβουλεύει όσες γυναίκες θέλουν να μείνουν νέες να απέχουν από το σeξ. «Αυτό είναι το ελιξίριο της νεότητας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για τις χρυσές εποχές στα μπουζούκια, εξήγησε: «Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από άλλες χώρες με πολύ χρήμα. Χόρευαν, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Έστελναν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα αυτά είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη!».

Advertisements

 

protothema.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα