Μην χασετε

Έχω χάσει κι εγώ τον ανιψιό μου σε ηλικία 10 ετών: Η Αγγελική Νικολούλη μιλά πρώτη φορά για το άγνωστο οικογενειακό δράμα

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για τα εγκαίνια της CREAID-Memorabilia Collection, μια έκθεση με προσωπικά αντικείμενα γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής τα οποία προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Advertisements

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να δημοπρατηθούν τα αντικείμενα για την αγορά ενός ψηφιακού υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας για την έγκαιρη διάγνωση του παιδικού καρκίνου

 

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να δωρίσει τα γυαλιά που φορούσε επί πολλά χρόνια στην εκπομπή της ενώ προχώρησε και σε μια σημαντική αποκάλυψη καθώς ο παιδικός καρκίνος έχει χτυπήσει και την πόρτα της οικογένειά της, “χάνοντας” τον ανιψιό της σε ηλικία 10 ετών.

«Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδάκια με καρκίνο γιατί έχω χάσει και εγώ τον ανιψιό μου από τον παιδικό καρκίνο σε ηλικία 10 ετών. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να συμμετέχω και πρέπει όλοι τέτοιες εθελοντικές προσπάθειες να τις ενισχύουμε».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα