Μην χασετε

«Έχασα τη δουλειά μου, επειδή είμαι μάρτυρας εδώ»: Ξέσπασε σε λυγμούς η πρώην συνεργάτιδά του Πέτρου Φιλιππίδη

Σήμερα, στο βήμα του μάρτυρα από την υπεράσπιση βρέθηκε πρώην στενή του συνεργάτιδα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

 

Η μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεσή της, ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι για τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ούτε όμως και τις γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

Πρόεδρος: Πείτε μας για την προσωπικότητα του κ. Φιλιππίδη;

Advertisements

Μάρτυρας: Υπήρχαν φορές που με τον κ. Φιλιππίδη συνεργαστήκαμε καλά, άλλες έφευγα με κλάματα. Είχε γίνει προσβλητικός πολλές φορές. Είναι όπως όλοι οι σκηνοθέτες. Είναι τελειομανής, που σημαίνει ότι θα γίνει και απαιτητικός. Θέλει να έχει τέλειο αποτέλεσμα. Αγαπά πολύ το θέατρο και αυτό τον έκανε να έχει κρίσεις θυμού…. Υπήρχαν αυτές οι εντάσεις, έφευγα από το θέατρο θυμωμένη και ο κ. Φιλιππίδης στα πέντε λεπτά με έπαιρνε και του είχε φύγει. Ο θυμός του δεν έμενε ποτέ.

Πρόεδρος: Η συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες ποια ήταν;

Μάρτυρας: Ήταν πάντα άψογη. Όλους τους φρόντιζε. Αυτό έβλεπα εγώ στις πρόβες. Δεν είναι από τους σκηνοθέτες που αφήνουν τους ηθοποιούς στη μοίρα τους, να κάνουν ότι θέλουν. Έκανε λεπτοδουλειά και τους περιποιούνταν πολύ.

 

Advertisements

Πολιτική Αγωγή: Η σχέση σας με τον κ. Φιλιππίδη ήταν καθαρά επαγγελματική;

Μάρτυρας: Ναι και εξελίχθηκε σε φιλική με την οικογένεια του.

Υπεράσπιση: Είχατε φιλοξενηθεί στο σπίτι του;

Μάρτυρας: Ναι. Μια φορά φιλοξενήθηκα. Έκανα ανακαίνιση στο δικό μου. Η σχέση μας ξεκίνησε επαγγελματική και εξελίχθηκε σε φιλική και οικογενειακή.

Υπεράσπιση: Γνωρίζατε για τις εξωσυζυγικές σχέση Φιλιππίδη όταν καταθέσατε στην ανάκριση ή ήταν ψέματα;

Advertisements

Μάρτυρας: Γνώριζα, όπως και για πολλούς άλλους. Αλλά δε με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς.

«Έχω έρθει εδώ να πω την αλήθεια γιατί ένα χρόνο πριν ακριβώς σαν σήμερα με απέλυσαν από τη δουλειά μου ακριβώς επειδή σήμερα θα βρισκόμουν εδώ. Μου είπαν απολύεσαι γιατί θα καταθέσεις υπέρ Φιλιππίδη» είπε ακόμη η μάρτυρας ξεσπώντας σε λυγμούς, με τη πρόεδρο να διακόπτει για λίγο τη διαδικασία. Όταν το δικαστήριο ανέβηκε ξανά στην έδρα η πρόεδρος ρώτησε τη μάρτυρα αν είχε ποτέ ερωτική σχέση με τον Π. Φιλιππίδη. «Ουδέποτε», απάντησε εκείνη.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα