Μην χασετε

Eπτάχρoνη ζήτησε από τους γιατρoύς να την αφήσουν να πεθάνει – Δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς της

Μία επτάχρονη, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο έπειτα από σeξουαλική επίθεση και κακοποίηση, όπως αναφέρει η Mirror, ικέτευσε τους γιατρούς να την αφήσουν να πεθάνει. Το παιδί, γνωστό ως ‘Yaz’, παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά τον ξυλοδαρμό της στις 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Crime Online, όταν εισήχθη στο Hospital de Las Margaritas στο Πουέμπλο του Μεξικό, οι γιατροί είπαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία, ο πνεύμονας της είχε καταρρεύσει, είχε σημάδια εγκαύματος στην πλάτη της, κάψιμο τσιγάρου στα χέρια της και σημάδια σeξουαλικής επίθεσης.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στους ανακριτές, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι το παιδί τους είπε: «Θέλω να πεθάνω… Δεν θέλω να επιστρέψω στους γονείς μου, ώστε να συνεχίσουν να με χτυπούν». Το κορίτσι φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από έναν γείτονα που ήταν μάρτυρας της βάναυσης μεταχείρισης της από τους ίδιους της τους γονείς.

Οι γονείς, Rafael N. και Alejandra N κατηγορήθηκαν για οικογενειακή βία και εγκατάλειψη παιδιών, σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα του Κράτους Puebla. Ο θείος του παιδιού φέρεται να δραπέτευσε, αφού κατηγορείται για σeξουαλική επίθεση σε βάρος του παιδιού. Τραυματίστηκε σωματικά σε τουλάχιστον τρεις άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν έγινε τίποτα για αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με το Yucatan Journal.

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα