Μην χασετε

«Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν»: Δεν μπορεί να ηρεμήσει ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι ακόμα σοκαρισμένος μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα αλλοδαπών.

Advertisements

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αναρτήσεις του γνωστού σχεδιαστή, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην πλατεία του Συντάγματος, μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών τους επιτέθηκε προκειμένου να τους ληστέψει, τραυματίζοντας μάλιστα με μαχαίρι στο πρόσωπο τον φίλο του σχεδιαστή

Τόσο ο Βασίλειος Κωστέτσος όσο και το φιλικό του πρόσωπο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν τις πρώτες βοήθειες και να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι όλα καλά στην υγεία τους.

Σε ανάρτηση που έκανε σήμερα στον λογαριασμό του στο instagram ο Βασίλειος Κωστέτσος δηλώνει πως βρίσκεται ακόμα σε σοκ ευχαριστώντας τους φίλους του για το ενδιαφέρον που έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο σχεδιαστής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του για την επίθεση που δέχτηκε

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο!

Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε παράγοντας μας μπουκάλια χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε φανερά ενοχλημένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Advertisements

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα