Μην χασετε

ΔΕΙΤΕ πώς θα μοιάζει το δεύτερο πριγκιπικό μωρό! (ΦΩΤΟ)

Το έφτιαξαν στο… Photoshop πριν έρθει στον κόσμο

Στους ρυθμούς του δεύτερου πριγκιπικού μωρού ζει η Μεγάλη Βρετανία και, εκτός από τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα, πήρε «φωτιά» και το… Photoshop και οι εκτιμήσεις για την εμφάνισή τους!

Την ώρα που στην περιοχή του μαιευτηρίου, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έχουν τοποθετηθεί κάγκελα, οι Βρετανοί στοιχηματίζουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα Κέιτ θα αποκτήσουν κοριτσάκι, το οποίο, πιθανότατα, θα πάρει το όνομα Αλίκη, ενώ ακολουθούν, στα στοιχήματα πάντα, τα Βικτωρία, Ελισάβετ, Σαρλότ και Αλεξάνδρα.

170415231027_7795

Advertisements

Αν και το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό, όπως και στην περίπτωση του πρίγκιπα Τζορτζ εξάλλου, το 90% εκτιμά πως θα είναι κοριτσάκι, οπότε το Photoshop δημιούργησε τo πρόσωπο της μπέμπας, βασιζόμενο, τόσο στα χαρακτηριστικά του ζευγαριού, όσο και σε εκείνα του αδερφού του.

Με ξανθά μαλλιά και μεγάλα γαλανά μάτια θέλουν οι εκτιμήσεις, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημιούργησε το δίκτυο «E! Entertainment», το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, που αναμένεται μεταξύ 24 και 28 Απριλίου…

170415231028_8615

star.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα