Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε σήμερα φίλοι Κριοί να πάρετε όλες εκείνες τις απαντήσεις που ζητάτε για τα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια και τις κοινωνικές σας φιλοδοξίες, να αποδείξετε με την άψογη στάση και την χαλαρή συμπεριφορά σας πως τα πάντα είναι κατανοητά γύρω σας και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες προσπάθειες για να διεκπεραιώσετε όσα έχετε αναλάβει. Η eρωτική σας ζωή επηρεάζεται από υπερβολική αισιοδοξία, πράγμα που σας κάνει περισσότερο τρυφερούς, ζεστούς και δοτικούς στην σχέση σας.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη ίσως σας κάνει περισσότερο υπερβολικούς από ότι πρέπει αγαπητοί Ταύροι στην εκφραστικότητα και στον λόγο σας, για αυτό καλό θα είναι να είσαστε περισσότερο εγκρατείς και υπομονετικοί στα γεγονότα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Γίνετε περισσότερο ευχάριστοι και χαριτωμένοι με τον eρωτικό σας σύντροφο, μην κρατάτε μούτρα στο ταίρι σας για το ψύλλου πήδημα, δημιουργείστε μια εξαιρετική, φλογερή ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σημερινή σας τάση να υπερβάλλετε και στις κουβέντες και στο σκεφτικό σας, αλλά και στην πονηρία σας φίλοι Δίδυμοι, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, αν δεν μπορείτε να ελέγξετε με ψυχραιμία και διπλωματία τα νεύρα και τον θυμό σας. Αξιοποιείστε την σοφία και τις εμπειρίες σας, προβάλλετε τις πολύπλευρες, συναισθηματικές σας ικανότητες στο ταίρι που σας ενδιαφέρει, εκτιμήστε προσεκτικά τους κινδύνους γύρω από την σχέση σας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην σκορπίζετε τις δυνάμεις και το κουράγιο σας σήμερα δεξιά και αριστερά αγαπητοί Καρκίνοι, μην σπαταλάτε τον καλύτερο σας εαυτό για να καλυτερέψετε τις συνθήκες στην δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, κλείστε ενοχλητικές εκκρεμότητες από το παρελθόν που επιβαρύνουν την σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε, επιδιώξτε όσο περνούν οι ώρες, να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε στην αγκαλιά του δεσμού σας, έχοντας στις σκέψεις σας πως τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά αποκτιέται με πάθος και τόλμη.

ΛΕΩΝ

Είσαστε αρκετά πληθωρικοί και γενναιόδωροι σήμερα φίλοι Λέοντες, στον προφορικό σας λόγο και στον τρόπο που εκδηλώνετε την συμπάθεια και την εκτίμησή σας στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχετε την ικανότητα να τραβήξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας καινούριας, τρυφερής γνωριμίας οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι καλείστε να ασχοληθείτε με κάθε λεπτομέρεια του δεσμού σας που θα φουντώσει και πάλι το πάθος και την αφοσίωση στην eρωτική σας καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προτροπές και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα φίλοι Παρθένοι είναι όχι μόνο αρκετές, αλλά και καθοριστικές για να ρυθμίσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, για να τακτοποιήσετε τους αγαπημένους χώρους του γραφείου ή του σπιτιού σας, για να νοικοκυρέψετε κακόφημα σχόλια και συζητήσεις γύρω από τον δεσμό σας, για να εκμεταλλευτείτε για το συμφέρον της σχέση σας μια πληροφορία φιλικού σας προσώπου.

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μην αγνοείτε κάποια ενοχλητικά μεν, αλλά χρήσιμα σημάδια που εμφανίζονται σήμερα αγαπητοί Ζυγοί στην δουλειά σας και στις προσωπικές σας επαφές, που μπορεί να ανατρέψουν τα σημαντικά σας σχέδια για το άμεσο μέλλον, αν κάνετε πως τα γνωρίζετε όλα για όλους, αν δεν ακούσετε τις συμβουλές των κοντινών σας ανθρώπων. Μην γίνεστε εριστικοί και παρορμητικοί με το άλλο σας μισό, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας με ισορροπημένη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήστε με άνεση και ήρεμη διάθεση τα οικονομικά και επαγγελματικά σας προβλήματα με τους συναδέλφους και τους οικείους σας φίλοι Σκορπιοί, κάντε τις δικές σας τεκμηριωμένες προτάσεις για το άμεσο μέλλον και αναλύστε με θάρρος τα σχέδιά σας. Οργανώστε ένα όμορφο, τρυφερό και ρομαντικό ταξίδι για δύο με το ταίρι σας, κάντε πράξεις όσα έχετε υποσχεθεί στον δεσμό σας, σταθείτε γερά στα πόδια σας, έχοντας αισιοδοξία για το επόμενο, καθοριστικό βήμα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάντε με προσοχή και ενδιαφέρον την δουλειά σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες και μην δίνετε λογαριασμό για τον τρόπο που λειτουργείτε και σκέφτεστε σε άτομα που δεν έχουν δικαιοδοσία να σας παρατηρούν και να σας ενοχλούν στους χώρους που κινείστε. Όλα μπορούν να πάνε έτσι όπως τα είχατε οργανώσει, όμως σκεφτείτε πως μέσα στο παιχνίδι της καθημερινότητας υπάρχουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις και αναβολές, μην σπάτε τα νεύρα σας με τις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες στην eρωτική σας ζωή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε προσοχή σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στον τρόπο που απευθύνετε τον λόγο στους οικείους σας και τους συναδέλφους σας, στην εκφραστικότητά σας όταν συζητάτε με τα αγαπημένα σας άτομα και τον eρωτικό σας σύντροφο, γιατί είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ανακατωσούρες στην συναισθηματική σας ζωή. Να είσαστε σίγουροι για τα προσόντα και τις ικανότητές σας, όμως μην προβάλλετε τα πολυάριθμα ταλέντα σας με αλαζονική ή εγωιστική στάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρατείστε όσο μπορείτε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι τις πληθωρικές σκέψεις και τις ιδέες σας για σπατάλες και έξοδα που αργότερα θα μετανιώσετε, μην βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος, γιατί έτσι δημιουργείτε ρωγμές στην σχέση σας με τον eρωτικό σύντροφο και τα προσφιλή σας άτομα. Εφαρμόστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στην συναισθηματική σας ζωή, αφού πρώτα έχετε τακτοποιήσει κυρίως μέσα σας, τις εκκρεμότητες που σας απομακρύνουν από το άλλο σας μισό.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Δίνετε λύσεις και απαντήσεις σήμερα φίλοι Ιχθύες στα δύσκολα θέματα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, πετυχαίνετε με την ευγενή σας στάση και την γαλήνια συμπεριφορά σας να κατακτήσετε ακόμα και τους πιο δύσκολους θαυμαστές γύρω σας, πολύ δε περισσότερο μια καινούρια γνωριμία για όσους είσαστε αδέσμευτοι. Αποφασίστε να ξεφύγετε από την πολυκοσμία και τον θόρυβο με ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι με το ταίρι σας, μην αφήνετε τον δεσμό σας στην μουντάδα και την στασιμότητα.

 

Πηγή

Advertisements