Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (5-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, διαισθητική θα είναι η αντίληψη σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις, κάποιοι από εσάς θα κινηθείτε άμεσα με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν εξομολογήσεις, σε περίπτωση που υπάρχουν σκοτεινά σημεία τώρα θα δοθούν οι απαιτούμενες εξηγήσεις. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, εντυπωσιακό άτομο θα κάνει την εμφάνιση του, εκδηλωθείτε θα σας βγει σε καλό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα θα δώσετε ώθηση στις eρωτικές σας υποθέσεις. Πρώην eρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε άμεση επανασύνδεση. Θερμό και ξαφνικό eρωτικό ραντεβού θα επαναφέρει στη ζωή σας τη σταθερότητα και την ισορροπία, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα πολλά υποσχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν τη συναισθηματική σας αντίληψη, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε στο ταίρι σας. Η επικοινωνία σας θα πάει πολύ καλά, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε eρωτικά θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη. Θα καταφέρετε να ισορροπήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, λύνονται παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει κατάληξη επανασύνδεσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, θερμοί, και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με καινούργιες αλλά και παλιές αγάπες, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, με ξεκάθαρο τρόπο θα εκδηλώσετε σκέψεις και αισθήματα. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο eρωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα δεσμευτικών προδιαγραφών, φανείτε ειλικρινείς θα σας βγει σε καλό.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες στον eρωτικό σας τομέα, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία. Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε από πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές και άμεσες αποφάσεις, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις και θα τις βρείτε. Αν κάποιοι από εσάς διατηρείτε χαλαρή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό ίσως να ανοίξετε συζητήσεις περί δέσμευσης. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που έχετε eρωτευτεί θα ανοίξει νέα προοπτική στη ζωή σας, προμηνύεται ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, προσιτή και ελκυστική θα είναι η στάση σας, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα καταφέρετε με την οικειότητα που θα εκπέμπετε να προσελκύσετε ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξη τους θα είναι ευχάριστη και τυχερή, ανανεώνεται ο συναισθηματικός σας κόσμος. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους ρομαντικούς προμηνύεται νυχτερινό ραντεβού θέρμης eρωτικής κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, από διαλλακτικότητα και συμπόνια θα χαρακτηρίζεται η συμπεριφορά σας. Σήμερα θα έχετε την πρόθεση να κατανοήσετε το eρωτικό σας ταίρι, στις επαφές σας δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα αποφύγετε να δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα. Αν αναζητάτε καινούργια γνωριμία τότε καλό θα είναι να μην κλειστείτε στο σπίτι σας, φανείτε δεχτικοί στις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, σε οικείο περιβάλλον θα ανοίξετε θερμή κουβέντα με γοητευτικό άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, ηρεμία, και συγκαταβατικότητα, θα είναι μια πολύ σωστή τακτική, θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε σε περίπτωση τσακωμού, θα γλυτώσετε από τυχόν απρόοπτες αρνητικές ανατροπές. Προσωπικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, αν μιλήσετε ξεκάθαρα και φανερώσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έρχεται συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε αρνητικά θέματα, τώρα θα καταφέρετε να τερματίσετε τυχόν διαφωνίες. Εσείς οι χωρισμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν κατάληξη ένωσης. Ειλικρινείς εξομολογήσεις θα γεφυρώσουν τις καρδιές σας, εστιάστε στην αξία των αισθημάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει στις σωστές επιλογές. Τυχαία γεγονότα θα σας φέρουν άνοιγμα νέας γνωριμίας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχει αμοιβαία και έντονη έλξη. Περάστε σε άμεσες προτάσεις, θα βρείτε απόλυτη συναισθηματική ανταπόκριση. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους ανοίγεται προοπτική σταθερής eρωτικής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η θερμή σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος δημιουργικών συζητήσεων και πράξεων. Σήμερα θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας, ωστόσο προσοχή να μην σας παρασύρει ο ρομαντισμός σε πράξεις μη σκεπτόμενες. Οι eρωτικά μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας, προμηνύεται νέα eρωτική αρχή.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα