Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-2-2022)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, για εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους έρχεται ευκαιρία καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας δώσουν το κίνητρο να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της eρωτικής σας ζωή. Σήμερα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με θερμότητα και αυθορμητισμό, προτάσεις ανανέωσης θα κάνετε στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εσείς που στοχεύετε στη δέσμευση, οι αποφασιστικές σας ενέργειες θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε eρωτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση. Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Στο χέρι σας θα είναι το αν θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αναζητήσετε την ανανέωση και την περιπέτεια, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την eρωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Advertisements

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά  σας, σήμερα παίρνετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα eρωτική σχέση. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά χωρίς επιφυλάξεις. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η ζωτικότητα που θα έχετε σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο eρωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει eρωτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην eρωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη eρωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας, δείξτε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε ανοιχτές eρωτικές σας υποθέσεις.

 

 

Advertisements

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει eρωτικούς και τολμηρούς. Σήμερα θα αποκαλυφτείτε και θα εκδηλωθείτε, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε eρωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε eρωτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποδράσετε από την eρωτική σας ρουτίνα, θα αντιταχτείτε σε οτιδήποτε σας δημιουργεί στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, σήμερα θα ρισκάρετε, θα προσεγγίσετε με τολμηρό και αυθόρμητο τρόπο. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, οι επαφές σας θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με ολοκαίνουργιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε αυθόρμητοι και ζωτικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας για eρωτικές διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση. Εσάς τους eρωτικά μόνους ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, καλό θα είναι η αισιοδοξία σας να μην ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και συγκεκριμένες βλέψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα δοκιμάσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, ρεαλιστικό μεν αλλά πιο φιλοσοφημένο. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον, εσείς που είστε χωρίς σχέση με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη που θα νιώσετε. Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην eρωτική σας ζωή, αποφύγετε την υπερβολή, διατηρήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα eρωτικά σας δεδομένα, ενδεχομένως οι ενέργειες σας να είναι ανατρεπτικές με στόχο να βγείτε από την ανία. Η επιθυμία σας για eρωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, σήμερα θα φλερτάρετε χωρίς επιφυλάξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξη σχέσης με γοητευτικό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και όρεξη για νεες eρωτικές περιπέτειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές eρωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο eρωτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα