Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνική διάθεση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο συνεννόησης. Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή eρωτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην eρωτική σας επικοινωνία κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς στα καινούργια άτομα, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού προσώπου.

 

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος eρωτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον eρωτισμό σας, θα έχετε ευκαιρία νέας eρωτικής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, περνά η eρωτική σας ζωή σε νέα τροχιά, τακτοποιούνται οι ανησυχητικές υποθέσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητα. Συμφιλίωση και επανασύνδεση θα υπάρξει, αν κάποιο γεγονός σας είχε απομακρύνει με το ταίρι σας, τώρα ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα δώσουν λύση στις διαφορές σας. Αποκαλυπτική στάση θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Αν αναζητάτε μια έντονη σχέση ικανή να σας συναρπάσει τότε μην φέρετε εμπόδια στη ροη των γεγονότων.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του eρωτικού σας συντρόφου, αυτή τη φορά θα τολμήσει να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και eρωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το eρωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο – έκπληξη ερχόμενο από το μακρινό eρωτικό σας παρελθόν. Πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, ανοίγεται νέος eρωτικός κύκλος. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήστε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

 

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με συναισθηματισμό, eρωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει το βήμα να σας ξανά προσεγγίσει, η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθούν από τις δικές σας βλέψεις. Γι’ εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερή eρωτική σχέση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας ως προς το ταίρι σας δεν θα είναι ανταγωνιστική. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας,  να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στις eρωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο eρωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, αν είστε χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

Advertisements

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο eρωτικό σας ταίρι θα δημιουργήσει άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Κατανόηση θα βρείτε στις eρωτικές σας συζητήσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας. Οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κλείσουν διαφωνίες ή αρνητικές εντυπώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα επανασυνδεθείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική θα είναι η eρωτική σας στάση, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, συγκρατημένη επιμονή και μεθοδικότητα. Η σημερινή μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, η απόφαση σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρώην ταίρι σας θα φέρει ευχάριστο ίσως και δεσμευτικό αποτέλεσμα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις και συναισθηματικές ανακατατάξεις, περάσετε σε άμεσες πράξεις οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Διαισθητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα eρωτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

 

Πηγή

Advertisements