Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-2-2022)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην eρωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές καταστάσεις.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα και ένα ραντεβού θα φέρουν κατάληξη eρωτικής ένωσης, ξεδιαλύνονται παρεξηγημένες αιτίες με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας, εξηγήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αναθερμάνουν την καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό τακτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια για δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, η ξεκάθαρη και δεκτική σας στάση θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Ξεκινάτε eρωτική σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείται ή να σας πολιορκεί eρωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την eρωτική σας ζωή, αποκτά νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητα σας.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να τακτοποιήσετε οριστικά επίμαχο eρωτικό σας ζήτημα. Ένα γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ισορροπία και κατανόηση θα υπάρξει στην eρωτική σας επικοινωνία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει ανέμελη και ξέγνοιαστη όψη στις διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε eρωτικοί, θα αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες. Για εσάς τους eρωτικά μόνους η ζωηρή σας διάθεση και ο eρωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν στο να προσελκύσετε κοντά σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας eρωτικής αρχής!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα eρωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα μακροχρόνιος. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει αγάπη και εμπιστοσύνη, για κάποιους απ’ εσάς ανοίγεται προοπτική συγκατοίκησης.

 

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από δεσμευτικά θέματα, τα γεγονότα κα τα αισθήματα σας θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Σήμερα θα εκδηλώσετε τον eρωτισμό σας, την εμφάνιση του θα κάνει ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας, περάσετε σε προσεγγίσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, μια ευχάριστη και αποκαλυπτική συνάντηση με πρόσωπο eρωτικό θα ξεμπλοκάρει τα αισθήματα σας, καταφθάνει έναρξη eρωτικής σχέσης. Τολμήστε να φλερτάρετε ή να πλησιάσετε το άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, απελευθερωμένος θα είναι ο eρωτισμός σας, θα φλερτάρετε, θα αναζητήσετε eρωτικό ενδιαφέρον. Εσείς που είστε χωρίς σχέση έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα eρωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήστε τη σχέση σας σε δέσμευση, οι προτάσεις σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα έχετε στάση προσιτή και οικεία, eρωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας και το παρουσιαστικό σας. Θα συνομιλείτε με πρόσωπο που οι κοινές σας επιθυμίες είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πορεία σταθερής eρωτικής σχέσης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης eρωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξτε τα δεδομένα σας, οι μοναχικοί θα αποκτήσετε eρωτικό ταίρι.

Advertisements

Ιχθύς

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτες eρωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης eρωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξτε τα δεδομένα σας, οι μοναχικοί θα αποκτήσετε eρωτικό ταίρι.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα