Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα μιλήστε ευθέως, θα προσεγγίσετε χωρίς δισταγμούς. Ελκυστική θα είναι η εμφάνιση σας, παρορμητική η στάση σας, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τον αυθορμητισμό σας και να δείξετε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας με πρόσωπο ιδιαιτέρως εντυπωσιακό, η έλξη σας θα είναι φανερή και αμοιβαία.

Advertisements

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα αναθερμάνει τις eρωτικές σας επαφές σας, τώρα ενδυναμώνεται η αυτοπεποίθησή σας, έντονη θα είναι η eρωτική σας γοητεία. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με αυθορμητισμό στις εκδηλώσεις σας. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, κάποιο από τα οποία, δεν πρόκειται να σας αφήσει eρωτικά αδιάφορους.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Σήμερα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία. Για τους ελευθέρους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας eρωτικής γνωριμίας.

Advertisements

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι ο επιφανειακός eρωτισμός. Εσείς οι eρωτικά μόνοι θα φανείτε προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, eρωτική και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θετικοί θα είστε στις αλλαγές, πρόθυμοι για νέες eρωτικές περιπέτειες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, για εσάς τους eρωτικά μόνους σας θα υπάρξουν τυχερά και απρόοπτα. Κάποιο πρόσωπο θα σας συμπαθήσει ιδιαιτέρως και μάλιστα από την πρώτη στιγμή που θα σας αντικρύσει. Ανταποκριθείτε με ανάλογο ενδιαφέρον, θα έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει μια σταθερή και ουσιαστική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες, με αποτέλεσμα να ‘ρθείτε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, που θα αυτή τη φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, θα προκύψει δυνατή eρωτική έκπληξη!

Advertisements

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και ιδιαιτέρως εκδηλωτικά. Eρωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειές σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Απρόσμενη eρωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας και αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την eρωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας eρωτικής πορείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως eρωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και νέες γνωριμίες, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα eρωτικής προσέγγισης.

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητοί μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, στόχος σας δε θα είναι το εφήμερο ή το ανούσιο, αλλά το σίγουρο και το δεσμευτικό. Θα σημειωθεί γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ρουτίνα, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην eρωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να κάνετε κάποια πρόταση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, μην το καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε αποφασιστικά, θα υπάρξει επιτυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι eρωτική γοητεία και επικοινωνιακή διάθεση. Δυνατό eρωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματά σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η eρωτική σας καθημερινότητα. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, θα ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης. Αυτή τη φορά η επανένωσή σας θα δώσει δεσμευτικές διαστάσεις στην πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με eρωτικό πρόσωπο, που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό eρωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη τη σταθερή eρωτική ένωση, δε θα λείψουν εκδηλώσεις πάθους.

Advertisements

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας φέρει απρόοπτα eρωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το eρωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει eρωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

 

Advertisements

Πηγή