Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (31/1-06/2)

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 1 Φεβρουαρίου που δίνει ώθηση και δύναμη σε ότι και αν κάνουμε όμως θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές και εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά κινήσεις και λόγια. Είναι γεγονός πως αυτή η εβδομάδα μας ταρακουνά για τα καλά και μας βοηθά να βάλουμε σε μια τάξη τα θέματα μας, συναισθήματα και αισθήματα σε πρώτο πλάνο. Αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει αλλαγές σημαντικές και θα αλλάξει πολλά δεδομένα ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα, κάποιες ευθύνες που μας αγχώσουν.

 

Από την άλλη τα Φώτα σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φτιάχνουν ένα σκηνικό μέσα στο οποίο μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και να απαλλαχτούμε από άγχη και καταπιέσεις, θα βρούμε τρόπο να προωθήσουμε στόχους και φιλοδοξίες αλλά και να συμμετέχουμε σε ομάδες που θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε προσωπικά ζητήματα. Πρέπει όμως να είμαστε ψύχραιμοι σε ότι και αν κάνουμε και να μην αφήσουμε απωθημένα να βγουν στην επιφάνεια και να καλύψουν τις ανάγκες, οι επαφές που θα έχουμε με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος μας φέρνουν πιο κοντά στα θέλω μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε προβλήματα και εμπόδια να μας επηρεάσουν και να κρατήσουμε μια ορθή πορεία σε αυτά που κάνουμε ή σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Ενδέχεται να υπάρξουν και ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά να πάρουν τα πάνω τους και φυσικά θα έχουμε και άνοδο στα προσωπικά μας, η ανάγκη για αναγνώριση μας ρίχνει με τα μούτρα στην δουλειά.

Στις 4 Φεβρουαρίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και μας βοηθά να επικοινωνήσουμε σωστά με τα άτομα που είναι κοντά μας, ίσως να έχουμε και επαφές με πρόσωπα που παίζουν ρόλο στην καριέρα μας. Αυτό που μας διακρίνει είναι η δύναμη, η θέληση και η αποφασιστικότητα που μας κρατάνε σε επίπεδα ψηλά και μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε κάθε αρνητισμό που εισβάλει στις προσπάθειες που κάνουμε και μπορούμε να εκφράσουμε σκέψεις και απόψεις που μας είχαν προβληματίσει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις αντιμετωπίσουμε μια και καλή, θα βρούμε λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα ζητήματα.

Advertisements

 

Φυσικά πρέπει να προσέξουμε συντηρητισμό και απολυτότητα είναι πολύ εύκολο να ξεπεράσουμε τα όρια και να βρεθούμε αντιμέτωπα ακόμα και με τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι καλό να θυμόμαστε πως ο Ερμής βρίσκεται σε παρατεταμένη σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας να γίνουμε άθελα μας σκληροί ειδικά με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο.

Ακριβώς την ίδια μέρα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία στους Ιχθύες μας ανεβάζει σημαντικά και μας γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση η ανάγκη θα στραφεί σε επαγγελματικούς στόχους και θα ανοίξουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας, που θα μας  οδηγήσουν στην επιτυχία και στην κοινωνική αναγνώριση. Σε όλα αυτά μας βοηθούν η υπευθυνότητα, η οργανωτικότητά και η επιθυμία να αναδείξουμε τα ταλέντα μας, να δείξουμε στους άλλους την αξία μας, να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Η αισιοδοξία στα ύψη, η ψυχολογική διάθεση σύμμαχος σε ότι και αν κάνουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις, με υπομονή και επιμονή. Μέσα από πράξεις και δημιουργία θα αναγνωριστεί η αξία μας, θα υπάρξει σημαντική εξέλιξη στον τομέα της καριέρας, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος αυτό το διάστημα.

 

Κριός

Κριέ, έχεις βάλει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου και έχεις επικεντρώσει όλες τους τις προσπάθειες στον στόχο αυτό. Είναι όμως σημαντικό να μην ξεχνάς πως η ζωή δεν είναι μονόπλευρη.

Advertisements

Αισθηματικά

Μια γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί άκρως ενδιαφέρουσα, ενώ αυτές τις μέρες θα έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι με κόσμο, φίλους ή με ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής θα κινείται επιτέλους ορθόδρομα από τις 4 και τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν αυτό το διάστημα, ίσως περισσότερο στη δουλειά, θα αρχίσουν να λύνονται ένα ένα

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Ερμής θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα πάλι στον ένατο οίκο σου και τα πολλά προβλήματα που προκάλεσε θα αρχίσουν να λύνονται σταδιακά. Ειδικά θέματα στόχων, επικοινωνίας, ταξιδιών και εκπαίδευσης αρχίζουν να προχωράνε κανονικά πλέον.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και ανοίγεσαι και αυτό αποτυπώνεται και στον κοινωνικό σου κύκλο. Πλέον μπορείς και κάνεις πιο εύκολα γνωριμίες που ίσως στο μέλλον εξελιχθούν σε φιλίες.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζεις και αφιερώνεις τον ελεύθερο χρόνο σου σε ταλέντα τα οποία θες να εξερευνήσεις και να αναπτύξεις. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς το μυαλό και το σώμα σου με τρόπους που ποτέ δεν περίμενες.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η διάθεσή σου ανεβαίνει γιατί δίνεις προσοχή και δείχνεις ενδιαφέρον και σε αυτά που χρειάζεσαι και επιθυμείς, αλλά και στους άλλους και τις ανάγκες τους.

Αισθηματικά

Η συμπεριφορά ενός κοντινού σου προσώπου την οποία δεν μπορούσες να εξηγήσεις τον τελευταίο καιρό, αρχίζει πια να δικαιολογείται και παίρνεις απαντήσεις για πολλά «μυστήρια» των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 4 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον όγδοο οίκο σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το πιο πιθανό είναι ότι τα προβλήματα που δημιούργησε αυτό το διάστημα ήταν πολλά και αφορούσαν την επικοινωνία και αναποδιές στην καθημερινότητα. Αυτή τη φορά δεν αστειευόταν ο κυβερνήτης σου. Τώρα τα πάντα λύνονται σταδιακά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και δείξε το καλύτερο επαγγελματικό σου προφίλ, γιατί έρχονται ευκαιρίες να αναδειχτείς σε αυτόν τον τομέα. Τα ταλέντα σου θα λάμψουν γρήγορα.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 4 θα αρχίσει να κινείται πλέον ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου. Το διάστημα που ήταν ανάδρομος είναι πιθανό να δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία στις σχέσεις και τις συνεργασίες, παρερμηνείες και εμπόδια. Τώρα όλα αυτά θα αρχίσουν να λύνονται σταδιακά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζεις και εμπιστεύεσαι λίγο παραπάνω το ένστικτό σου. Αυτό θα είναι και το πρώτο σημαντικό βήμα προς την επιτυχία.

 

Λέων

Λέων, θες να φέρεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και έχεις αρχίσεις σιγά-σιγά να τις κάνεις. Ίσως συναντήσεις κάποια εμπόδια, τα οποία όμως δεν πρέπει να σε κάνουν να το βάλεις κάτω.

Αισθηματικά

Οι βιαστικές αποφάσεις δεν είναι ποτέ μια καλή ιδέα. Αν θες να κάνεις αλλαγές που να αφορούν την προσωπική ή και επαγγελματική σου ζωή, πάρε λίγο χρόνο να σκεφτείς καθαρά και με ηρεμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 4 θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του έφερνε μόνο μπερδέματα και δυσκολίες σε θέματα καθημερινότητας. Τώρα τα πάντα αρχίζουν να λύνονται και να είναι περισσότερο οργανωμένα.

 

 

Παρθένος

Παρθένε, χρειάζεσαι να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά όσο λες «ναι» σε όλα, αυτό θα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να μάθεις να λες και μερικά «όχι» αν θες να αποφύγεις το burn out.

Αισθηματικά

Advertisements

Ο Ερμής από τις 4 θα αρχίσει να κινείται οθρόδρομα στον πέμπτο οίκο σου. Μπορεί να είδες πρόσωπα από το παρελθόν όμως η επικοινωνία ήταν δύσκολη και ίσως είσαι σε μια κατάσταση που προσπαθείς να διορθώσεις αυτά που συνέβησαν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως στα επαγγελματικά θα ευνοηθείς αν πάρεις περισσότερα ρίσκα. Εμπιστεύσου τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και οργανώσου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του από τις 4 και αυτό είναι πολύ θετικό επειδή όσο ήταν ανάδρομος τα προβλήματα επικοινωνίας, οι παρερμηνείες και οι δυσκολίες ήταν αρκετές. Πλέον θα λυθούν όλα σταδιακά και ειδικά οι σχέσεις σου με οικογενειακά πρόσωπα ή θέματα με το σπίτι θα εξελιχθούν θετικά.

Αισθηματικά

Τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει πολλές από τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτή η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να ανακτήσεις όσο περισσότερο μπορείς από τον χαμένο χρόνο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Μπαίνουν στην ζωή σου άνθρωποι με αρκετή επιρροή, οι οποίοι φαίνεται πως θα σε βοηθήσουν πολύ να εξελιχθείς, ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με την δουλειά σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, αρχίζεις και ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που δεν ήξερες ότι υπάρχουν. Ξαφνικά νέα ταλέντα ξεπηδούν από μέσα σου και δίνουν άλλο νόημα στην καθημερινότητα.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 4 θα κινείται ορθόδρομα και αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή το τελευταίο διάστημα σε κούρασε με καθυστερήσεις, αναβολές και παρερμηνείες. Πλέον όλα θα λύνονται σταδιακά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε πιάνει μια ανυπομονησία να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά πριν αναλάβεις το οτιδήποτε καινούργιο σκέψου καλά όλες τις πτυχές του. Θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το φέρεις εις πέρας.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, αναμένονται αλλαγές όσο αφορά τα επαγγελματικά σου. Δεν χρειάζεται να σε φοβίζει ή να σε αγχώνει αυτό, καθώς φαίνεται πως οι αλλαγές αυτές θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί περισσότερο από κάθετι αυτό το διάστημα, είναι ο eρωτας. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα σε μια σχέση και να δείξεις ότι θέλει την δέσμευση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 4 θα κινείται ορθόδρομα στον δεύτερο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετική επειδή όλο αυτό το διάστημα προφανώς σε ταλαιπώρησε πολύ με τη δύσκολη επικοινωνία, τις παρερμηνείες και τις αναβολές και καθυστερήσεις.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Ερμής από τις 4 θα κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου, επιτέλους, επειδή σε ταλαιπώρησε και με τη δύσκολη επικοινωνία και με τις αναβολές, τις καθυστερήσεις και τις δυσκολίες. Πλέον σταδιακά όλα θα λύνονται.

Αισθηματικά

Θέλεις να αποκοπείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να απομονωθείς στις σκέψεις σου. Αρχίζεις και κάνεις σχέδια για το μέλλον και ανυπομονείς για τις μέρες που θα έρθουν.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά είναι απαραίτητο να τη δεις απόλυτα ψύχραιμα. Μερικές φορές συμβαίνουν κάποιες δυσκολίες, ή μια συνεργασία δημιουργεί τακτικά προβλήματα. Διεκδίκησε το όποιο δικαίωμά σου, αλλά μην χαλάσεις και τις σχέσεις σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ερμής επιτέλους θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του από τις 4. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σε ταλαιπώρησε πολύ, όπως τους περισσότερους, με δύσκολη επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις. Όλα θα αρχίσουν να λύνονται σταδιακά.

Αισθηματικά

Πολύ πιθανό μια αφορμή να πατάει το κουμπί της αυτοεπίκρισης και να αξιολογείς αρνητικά κάθε μα κάθε σου κίνηση. Το χειρότερο είναι ότι η επίκριση νομίζεις ότι είναι λογική εκείνες τις στιγμές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι στον αέρα τελείως. Και σημαντικό δεν είναι μόνο να είσαι αυστηρός στις διαπραγματεύσεις σου, αλλά όταν έχεις τα χρήματα στο χέρι σου να τα διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο.

Advertisements

 

Ιχθύς

Ιχθύ, φαίνεται πως ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά σου αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Αυτό σε γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία για τις μέρες που θα έρθουν.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 4 θα ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του και αυτό είναι πολύ θετικό επειδή είναι πιθανό να σε δυσκόλεψε αρκετά στην επικοινωνία και να έφερε παρερμηνείες, καθυστερήσεις και αναβολές. Όμως όλα λύνονται σταδιακά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ενδεχομένως κάτι ετοιμάζεις και χρειάζεσαι συγκέντρωση για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Πάντως αυτές τις μέρες, το πρακτικό σου μυαλό γίνεται πολύ διαισθητικό.

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα