Μην χασετε

«Δεν θέλω να μιλήσω, είμαι χάλια, θέλω να πάω στο καμαρίνι μου.»: Λύγισε η Δανάη Μπάρκα με όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη απώλεια των γονιών του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα.

 

«Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σημαντική. Όσο και αν έχουμε τους δικούς μας και τους αγαπημένους μας, μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φεύγουμε από τη ζωή» λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει συγκινημένος πως οφείλει ο άνθρωπος να νιώσει μόνος προκειμένου να δει τη ζωή με άλλα μάτια, να δει πώς θα πορευτεί» εξομολογήθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε και για την ξεχωριστή σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα λέγοντας: «Όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτεί η Δανάη, στον γαμπρό θα την παραδώσει όποιος μπαμπάς θέλει εκείνη…μπορεί και οι δύο».

Advertisements

 

Μετά την προβολή της συνέντευξης η Δανάη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, με όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. «Δεν θέλω να μιλήσω, είμαι χάλια, θέλω να πάω στο καμαρίνι μου. Μπορεί στον κόσμο να φαίνεται λίγο υπερβολικό αυτό με τον Χρήστο, αλλά για εμένα δεν είναι ο Χρήστος που είναι ηθοποιός.

 

Advertisements

Τον αγάπησα επειδή τον γνώρισα και επειδή διαλέξαμε ο ένας τον άλλο. Νιώθω ότι κάποιες φορές είναι πιο δυνατό από τις υπόλοιπες σχέσεις, μπορεί να ακούγεται βαρύ, αλλά είναι η αλήθεια μου. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι τον αγαπάω περισσότερο από οποιονδήποτε στον πλανήτη».

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα