Μην χασετε

«Δεν έλαβα ούτε 1€, θα μπορούσε να την είχα πάει στα δικαστήρια»: Eκτόξευσε κατηγορίες κατά της Σίσσυς Χρηστίδου ο γνωστός σχεδιαστής Ερωτόκριτος

Η υπόθεση Μαραντίνη – Χρηστίδου μονοπώλησε το ενδιαφέρον την προηγούμενη εβδομάδα, με το πρώην ζευγάρι να καταλήγει να λύνει τις διαφορές του στα δικαστήρια λόγω μη καταβολής της διατροφής από την πλευρά του τραγουδιστή.

Advertisements

 

Το δικαστήριο αποφάσισε την καταδίκη του Θοδωρή Μαραντίνη σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή. Μέσα στη δικαστική αίθουσα ειπώθηκαν πολλά σχετικά με την οικονομική κατάσταση τόσο του τραγουδιστή των Onirama όσο και της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μία νέα διάσταση στα γεγονότα δίνει ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην παίκτης της «Φάρμας» Ερωτόκριτος. Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, γνωρίστηκε με το ζευγάρι σε σεμινάρια αυτογνωσίας ενώ εκτόξευσε κατηγορίες για την παρουσιάστρια τον καιρό που συνεργάστηκαν.

«Γνωριστήκαμε σε σεμινάρια αυτογνωσίας οπότε κάνω έκκληση, αυτά τα εργαλεία που έχουν μάθει αυτά τα παιδιά να τα κάνουν πράξη. Τώρα είναι η ώρα να τα κάνουν πράξη. Κάνω έκκληση πιο πολύ στη Σίσσυ. Αν αφήσουμε το εγώ και την προσωπικότητά μας να υπερισχύσει της προστασίας και της αγάπης για τα παιδιά μας, το έχουμε χάσει. Γνώριζε η Σίσσυ ότι θα πάει στα δικαστήρια και αυτό το θέμα θα ανοίξει. Και φυσικά μία μητέρα που τα παιδιά της έχουν ανέχεια και δεν έχουν να φάνε, είμαι υπέρμαχος να πάει στη δικαιοσύνη για να συνετίσει έναν μπαμπά.

Αυτή τη στιγμή σε αυτή την οικογένεια, δεν υπήρχε ανέχεια. Χρειάζεται να προστατευτούν τα παιδιά, κάνω έκκληση στη Σίσσυ και στον Θοδωρή, αν θέλουν να μπω εγώ στη μέση, να τους καθοδηγήσω και να φύγουν από τα δικαστήρια. Δεν γίνεται να είναι στα δικαστήρια. Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή και του είπα ότι θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης να πω κάποια πράγματα για σένα.

 

Στη Σίσσυ είχα δημιουργήσει συλλογή, είχα αδικηθεί. Δεν έλαβα ούτε ένα ευρώ. Θα μπορούσα να έχω πάει στα δικαστήρια, επέλεξα όμως να μην το κάνω. Μονομερώς σε όλες της τις αλληλεπιδράσεις, με όσους ανθρώπους της σύστησα, δεν υπήρχε ένας που να μην μου πει ότι αδικήθηκε.

Το 2018 που έκλεισε η Σίσσυ την επιχείρηση, δεν υπήρχε στην οικογένεια ρευστό. Μπορεί το ποσό που υποσχέθηκε ο Θοδωρής, να το έκανε με απερισκεψία και μετά να μην τα κατάφερε. Κάτι που δεν επικαλέστηκε ο Θοδωρής είναι ένα θέμα υγείας, έκανε επεμβάσεις την τελευταία διετία. Πήγε στο δικαστήριο και είχε απέναντι τον νονό του παιδιού του, τον Παύλο Σταματόπουλο. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι εκπροσωπεί τα παιδιά της. Σε σχέση με τι; Με κάποιον ένοχο; Κάποιον κλέφτη;»είπε ο Ερωτόκριτος.

Advertisements

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Ερωτόκριτου, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Δεν το είχα δει. Αν το είχα δει –και μιλάω εν τιμή και ειλικρινά- δεν θα το έπαιζα. Έχει ένα προσωπικό θέμα, είχε συνεργαστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βγάζει έναν πόνο και στηρίζει τον έναν από τους δύο. Όταν σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις θέση, κι εσύ πληγώνεις τα παιδιά».

 

dailymedia.com.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα