Μην χασετε

«Δεν είμαστε στο εσώρουχό τους, ούτε στο μυαλό»: Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε την σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη 

Η Ναταλία Γερμανού παρουσιάζοντας on air την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, απάντησε στα σχόλια που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες για τον «φίλο» της ευρωβουλευτή και ηθοποιό τον οποίο πριν από λίγους μήνες είχε υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια, προφανώς δέχτηκε αρκετά μηνύματα για τη φιλία που διατηρούσε με τον Αλέξη Γεωργούλη και γι αυτόν τον λόγο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

 

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας… “τι θα πει τώρα κι αυτή που είναι φίλη του;”. Να σας πω τώρα τι γίνεται με αυτήν την περίπτωση των φίλων. Γιατί και οι προηγούμενοι φίλοι μου ήταν, περίπου, που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί. Άλλο η φιλία, άλλο το να κάνεις μια εκπομπή και να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θύτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος και στην περίπτωσή μας, υπάρχει μια καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα, απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως τον έχω φέρει στην εκπομπή, τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, πάρα πολύ».

Advertisements

 

«Συνήθως όλα αυτά τα χρόνια λέγαμε ότι στις περιπτώσεις που εκκρεμούν, λέμε ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Τα τελευταία χρόνια το έχουμε αλλάξει και λέμε όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, ας το πάμε λοιπόν έτσι. Εγώ δεν έχω να κάνω την υπεράσπιση κανενός, δεν είμαι υποχρεωμένη, δεν είμαι δικηγόρος κανενός , ούτε του Πέτρου Φιλιππίδη ήμουν, ούτε του Δημήτρη Λιγνάδη που τους είχα φιλοξενήσει.

Στο ίδιο μετεριζάκι βράζουμε όλοι, τηλεόραση κάνουμε. Έρχονται αυτοί οι άνθρωποι τους αγκαλιάζουμε, τους φιλάμε. Του χρόνου θα είναι άλλοι. Κάνουμε μια δουλειά, δεν είμαστε μέσα στο εσώρουχό τους, ούτε στο μυαλό τους και στο σπίτι τους. Όταν φτάσει η στιγμή να κατηγορηθούν, οφείλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητά μας», πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.

 

znews.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα