Μην χασετε

«Δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, η ΔΕΗ μας έκοψε το ρεύμα»: Πολύ δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά και την σύζυγό του

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Φωκάς ζει απομονωμένος με τη σύζυγό του, Λίλιαν, και μερικούς φίλους στο πλευρό του.

Advertisements

Μόνη του παρέα, η σύζυγός του Λίλιαν και οι λιγοστοί φίλοι. Εκείνοι ακόμη τον θυμούνται και τον βοηθούν οικονομικά, καθώς αντιμετωπίζει, εκτός από τα προβλήματα υγείας, και οικονομικά θέματα.

 

Ευτυχώς υπάρχουν η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, αλλά και ο προσωπικός του φίλος Θανάσης Παπαδάς που τον στηρίζουν. Ο Σπύρος Φωκάς πέρασε ένα ήρεμο και καλό Πάσχα, παρά τις δυσκολίες. «Η χαρά του ήταν πολύ μεγάλη μόλις είδε εμένα και την Ειρήνη» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεμέας, που φροντίζει όποτε μπορεί τον κολλητό του

 

 

Τα χρέη στην εφορία

«Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε
πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.

Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως, ούτε ψυγείο, ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά», είχε πει η σύζυγός του.

Advertisements

 

Πηγή Χάι & gossip-tv.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα