Μην χασετε

«Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση. Γνωρίζω πολλά. Η αλήθεια θα βγει»: Ξεσπά συγγενής της 20χρονης Μαρίας που αυτοκτόνησε στην Αίγινα

«Εύχομαι κανείς να μην πάθει στην οικογένειά του αυτό που συνέβη. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση.»

Advertisements

 

Σokαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την είδηση του φριχτού θανάτου μιας 20χρονης κοπέλας που βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού της, το πρωί της Δευτέρας.

Η οικογένεια της νεαρής περιμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ την ίδια ώρα οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς η 20χρονη κατάφερε να κρεμαστεί με σύρμα για τα τα ρούχα στο δέντρο, καθώς για κάτι τέτοιο χρειάζεται μεγάλη σωματική δύναμη.

Ταυτόχρονα, όλοι συζητούν ότι το νεαρό κορίτσι παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι του και είχε έντονους καυγάδες με τη μητέρα της και τον σύντροφό της, ήταν πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και γεμάτη όρεξη για ζωή.

 

Μιλώντας στο protothema.gr, στενός συγγενής της οικογένειας υπογράμμισε πως κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα, παρά μόνο η οικογένειά της και τα αδέρφια της, ενώ τονίζει πως η μητέρα της άτυχης Μαρίας είναι σε κατάσταση σοκ και το μόνο που ζητά είναι να μάθει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

«Η άτυχη μητέρα είναι σε σοκ… Η γυναίκα έχασε το παιδί της και δεν είναι καλά στα μυαλά της. Δεν ξέρει κανείς τι έχει συμβεί. Δεν ξέρουμε αν πραγματικά αυτοκτόνησε ή αν της το έχουν κάνει άλλοι. Δεν ξέρει κανείς τίποτα. Όλοι γράφουν πράγματα για την Μαρία, χωρίς να την ξέρουν. Την Μαρία την είδα και εγώ κρεμασμένη. Εγώ είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι τώρα. Θα περιμένουμε λίγο να έρθουν τα στοιχεία και η αλήθεια θα βγει. Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει. Η οικογένεια αντιμετωπίζει κάτι πολύ δύσκολο και δεν είναι καλά λόγω και του άσχημου περιστατικού» είπε μεταξύ άλλων στο protothema.gr.

Advertisements

 

«Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση»

Μάλιστα, ο ίδιος συγγενής ζητάει από όλους να αφήσουν την οικογένεια να πενθήσει, ενώ τονίζει πως η αλήθεια θα φανερωθεί, εφόσον ολοκληρωθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

«Εύχομαι κανείς να μην πάθει στην οικογένειά του αυτό που συνέβη. Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται με αυτήν την υπόθεση. Αυτό που μπορώ και έχω να σας πω είναι να μην πιστεύετε τίποτα και να περιμένετε τη Δικαιοσύνη, η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και όλα θα βγουν στη φόρα στην ώρα τους. Η αλήθεια δεν κρύβεται και δεν θα κρυφτεί. Ας σεβαστούμε την μνήμη της. Λίγες μέρες έμειναν, ας κάνουμε υπομονή και θα καταλάβουμε όλοι τι συμβαίνει» είπε μεταξύ άλλων το πρόσωπο από τον στενό οικογενειακό κύκλο της άτυχης 20χρονης.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα