Πολλά ήταν τα ερωτηματικά σχετικά με το ποια ήταν η σχέση ανάμεσα στη Ρούλα και τον Μάνο, τη διαρκεια των ετών που χάνονταν τα παιδιά.

Advertisements

Η μητέρα είχε πει στο «Φως στο τούνελ» ότι ήταν χωρισμένοι για δύο μέρες και στην εκπομπή της Παρασκευής, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη.

 

«Εγώ ζήτησα διαζύγιο. Στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί, εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει, μετά τον θάνατο της μπέμπας, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω κι εγώ είπα όχι δεν θέλω. Κι έχω και μηνύματα που του έλεγα ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί. Για το διαζύγιο τότα είχε πάει στον δικό του δικηγόρο κι εγώ στον δικό μου και είχα πει τα ίδια πράγματα. Απλά εγώ άλλαξα την πορεία μου και από συναινετικό είπε ότι θα πάω σε αντιδικία», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα και συνέχισε:

«Ήθελε να φύγει πριν από τον θάνατο της μπέμπας. Γύρισε ξανά για δύο μέρες κι έφυγε. Ήταν 21 του μήνα, 23 έγινε η κηδεία του μωρού, ήρθε για ένα 4ημερο πάλι πίσω και μετά έφυγε και ήρθε όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά».

Advertisements

«Την ημέρα που μας είπαν ότι θα δούμε πώς θα ξυπνήσει το παιδί, αν θα μείνει φυτό κλπ, είπα δεν κάνεις καμία κίνηση, εγώ θα πάρω μαζί μου την Τζωρτζίνα, όπως κι αν είναι», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι κρατιόντουσαν χέρι χέρι μετά το μνημόσυνο των κοριτσιών: «Δεν έχει πει κανείς ότι προχωράμε κάτι. Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Το χέρι χέρι δεν έχει να κάνει με το αν είμαστε ζευγάρι».

Για το αν θέλει να είναι με τον Μάνο: «Δεν μπορώ να είμαι πάλι μαζί του. Είναι όλα όσα έχουν γίνει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να έχω τον χρόνο να πενθήσω και να αποκασταταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου. Δεν με απασχολεί κάτι άλλο».

 

znews.gr

Advertisements

 

Advertisements