Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα: «Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στεναχωρείτε τον κόσμο»

Η Δανάη Μπάρκα ποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής Πάμε Δαναή άκρως συγκινημένη και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής λίγο πριν το φινάλε, θέλησε να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη νέα χρονιά.

Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτή την εκπομπή και ιδιαίτερα αυτούς που κάθονται και ακούνε κάθε μου τρέλα. Είναι μεγάλη μας τιμή να μας επιλέγετε να μπαίνουμε μέσα στα σπίτια σας, είναι μεγάλη ευθύνη. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν να με αλλάξουν αλλά ούτε να αλλάξουν και οι ίδιοι για να γίνεις χαμός, απλά κάναμε τα όνειρά μας, με την δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια και χωρίς ψευτιές».

Advertisements

Και συνέχισε: «Τώρα θέλω να κλάψω, αλλά θέλω να σας πω να αγαπάτε, να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να μην είστε επικριτικοί, να μην στενοχωρείτε τον κόσμο. Ευχαριστώ το κανάλι που πίστεψε την τρέλα μου. Ακόμα και αν τελείωνε τώρα η πορεία μου στην τηλεόραση, είμαι τρισευτυχισμένη που ήμουν μαζί σας. Ελπίζω τον Σεπτέμβρη να έρθουμε με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ό,τι ζήσαμε και φέτος».

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα