Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Ιnstagram και έχω πάρει πολλή στεναχώρια»

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι είχε άγχος για τη συνέντευξη αφού θα ήταν η πρώτη της με πολιτικό αρχηγό.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και μίλησε μεταξύ άλλων, για τις φετινές εκλογές, για την σύζυγό του και τα παιδιά του, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, της υποσχέθηκε πως θα την ακολουθήσει στα social media.

 

«Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι,  μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί  όλα αυτά και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Advertisements

 

Τότε, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε με χαμόγελο: «Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό».

 

tlife.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα