Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα: «Mε πλησίασε βουρκωμένη και μου ειπε “Είμαι 26 και 1η φορά έβαλα μαγιό επειδή βγήκες εσύ στην tv”»

Η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε θέματα taboo, αναφέροντας πως είναι και εκείνη μία γυναίκα που έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές για το σώμα και το βάρος της.

Advertisements

 

Με αφορμή μία συζήτηση για τον ρόλο που παίζει η εμφάνιση στον χώρο της μόδας, η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε όσον αφορά τα plus size μοντέλα, αποκαλύπτοντας δε, μία εμπειρία που είχε πρόσφατα.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είπε χαρακτηριστικά ότι μία κοπέλα την πλησίασε σε πρόσφατη έξοδό της, για να της πει ότι έβαλε μαγιό πρώτη φορά πέρυσι, χάρη σε εκείνη.

«Όλοι το παίζουμε λίγο πιο ανοιχτοί και λέμε “όλα να τα αγαπάμε και να τα δεχόμαστε” και με τη πρώτη ευκαιρία το πρώτο πράγμα που θα προσάψουμε σε κάποιον είναι η εμφάνισή του, το αν είναι ομοφυλόφιλος…» είπε αρχικά.

 

«Δεν είναι μόνο οι οίκοι μόδας, δείτε τις διαφημίσεις. Καθίστε σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, θα δείτε να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα κορίτσια… Είναι ελάχιστες οι εταιρίες που λένε “ναι, υπάρχουν όλα εκεί έξω”. Τα πράγματα δυστυχώς δεν βελτιώνονται και αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω και ως παθούσα. Βγήκα το Σάββατο και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί που ήμουν, βουρκωμένη και μου είπε “είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση”» συνέχισε η Δανάη Μπάρκα και τέλος, είπε:

«Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών κι έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!».

Advertisements

 

 

protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα