Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι τόσο στενάχωρο να κάνει τον γύρο του κόσμου»

Τα όσα έγραψε ο διεθνής Τύπος για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Advertisements

 

Μετά το σχετικό βίντεο, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να σχολιάσει με τους συνεργάτες της: «Αυτοί είναι μέχρι στιγμής οι τίτλοι που έχουν επιλέξει τα ξένα Μέσα για να παρουσιάσουν το θέμα. Όταν υπάρχει καταγγελία, φυσικά και είναι λογικό να κάνει τον γύρο του κόσμου και ειδικά όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο με θεσμικό ρόλο και εκλεγμένος από τον κόσμο στην Ευρώπη».

 

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα επεσήμανε: «Όλοι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, όταν μιλάμε για μία υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο γύρω-γύρω από αυτή την υπόθεση. Αυτά είχε να πει ο διεθνής Τύπος, αλήθεια είναι τόσο στενάχωρο να κάνει τον γύρο του κόσμου –θα μου πεις, γιατί ξεχωρίζεις καταγωγή, ιδιότητα, ταυτότητα; Όχι- ότι μέσα σε τρεις μήνες άλλος ένας άνθρωπος από τη δική μας χώρα αντιμετωπίζει μία βαριά καταγγελία».

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα