Μην χασετε

Δανάη Μπάρκα: «Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.»

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Λάρισα, αλλά και στο σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου και μίλησε με ανθρώπους που βίωσαν από κοντά το τρομακτικό δυστύχημα. Σήμερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε στα social media.

Advertisements

 

«Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό. Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου.

Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω… αλήθεια τώρα;

 

Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.

Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το… love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν», είπε η Δανάη Μπάρκα.

 

Advertisements

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα