Μην χασετε

Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Σχετικά για τη σχέση του με τη σύζυγό του και την κόρη του μίλησε ο Χρήστος Σπανός στην εκπομπή “Ελένη”.

Advertisements

Ο ηθοποιός εκφράστηκε με μεγάλη ευγένεια και αγάπη για τη σύζυγό του, την οποία εξακολουθεί να θαυμάζει ακόμα και σήμερα.

«Το “Άκρως Οικογενειακό” είναι η σειρά που με έκανε γνωστό, με σημάδεψε. Για χρόνια ήμουν ο Ερμής, μέχρι και τώρα. Εκείνη την περίοδο είχα γνωρίσει ήδη τη σύζυγό μου, τη Μελίνα. Κεραυνοβόλος έρωτας και μέχρι σήμερα, υπάρχει τεράστια αγάπη και εκτίμηση. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δε θυμάμαι τη ζωή μου πριν τη Μελίνα. Δεν ήταν εύκολη η προσέγγιση. Της έγραφα ραβασάκια και της τα έβαζα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Ήταν πολύ επιφυλακτική μαζί μου.

Ακόμα τη θαυμάζω. Είναι σημαντικό να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Όταν φεύγει ο θαυμασμός, νομίζω έχουν φύγει πολλά πράγματα. Ο έρωτας κρατά πολύ λίγο. Πολλές φορές βλέπω ανθρώπους μετά από 20 χρόνια να λένε ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι. Το θέμα είναι τι ορισμό βάζεις σε αυτό. Αυτό το καρδιοχτύπι, το πρώτο, για το άγνωστο, δε μπορεί να κρατήσει πάρα πολύ καιρό. Έρχονται όμως μετά συναισθήματα πολύ πιο δυνατά» είπε ο Χρήστος Σπανός.

Σε ένα άλλο σημείο, ο Χρήστος Σπανός αναφέρθηκε στην αγαπημένη του κόρη, τη Μαρίνα. Η Μαρίνα ήρθε στη ζωή του όταν ήταν 28 ετών.

 

 

«Πρώτα αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα παιδί. Στην αρχή δεν είχαμε σκεφτεί καθόλου τον γάμο. Το κάναμε για λόγους πρακτικούς. Μετά ήρθε η Μαρίνα στη ζωή, ήμουν 28 χρονών. Ήμουν πολύ έτοιμος γι’ αυτό. Ένιωσα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, αν με ρωτήσεις τώρα, θα σου πω ότι δε ξέρω πως το έκανα. Η κόρη μου ήταν το παρεάκι μου, περνάγαμε πολύ ωραία,

Αυτό που αντιλαμβάνομαι και ξέρω, είναι πως η κόρη μου, ό,τι την προβληματίζει, μου το λέει, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό, θα μου το αναφέρει… Δεν αγαπάω τίποτα περισσότερο, τίποτα δε με κάνει πιο χαρούμενο και τίποτα δε με κάνει πιο γεμάτο από αυτά τα δυο κορίτσια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπανός.

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα