Μην χασετε

Χριστίνα Παππά: «Όποια γυναίκα πει ότι δεν συγχωρεί απιστiα πιστεύω ότι λέει ψέματα. Oι περισσoτερες έχουμε συγχωρήσει.»

Η Χριστίνα Παππά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τον έρωτα, την απιστία, την προσωπική της ζωή και την επαγγελματική της πορεία.

 

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας σου ήρθες αντιμέτωπη με κάποια παρενόχληση ή κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο της δουλειάς σου;

Δεν έχω βιώσει κάτι περίεργο. Όταν πήγαινε να γίνει κάτι, το έπαιζα χαζή ξανθιά και δεν συνεχιζόταν. Γενικά, όμως, δεν μου έχει συμβεί κάτι.

Advertisements

Σε έχει πληγώσει κάποιο ψέμα ή ανακρίβεια που έχει γραφτεί για σένα;

Βέβαια. Είναι τραυματικές εμπειρίες. Ακόμα και τώρα σκέφτομαι πράγματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν σε δυσάρεστα γεγονότα. Είμαι πολύ ευαίσθητη για να ξεχνάω εύκολα. Προσπαθώ να τα κάνω delete και να σκέφτομαι ωραία πράγματα, αλλά δυστυχώς κάποια είναι μαχαιριά στην καρδιά μου. Και επειδή δεν είμαι άνθρωπος που δίνω δικαιώματα, με ενοχλούν και με στενοχωρούν όλα αυτά. Ακόμα και το γεγονός με το διαβατήριο, το ότι «εγώ βγήκα βόλτα», με ενόχλησε, με πείραξε. Γιατί είναι και άνθρωποι που με ξέρουν και με έχουν ζήσει. Ήταν πολύ στενόχωρο, έστω κι αν είπαν ότι το κάνουν με χιούμορ. Δεν κάνεις χιούμορ με το να προσβάλλεις τη δουλειά του άλλου. Και στη δουλειά μου έχω φτύσει αίμα για να φτάσω μέχρι εδώ. Έχω στενοχωρηθεί και με διάφορα άλλα γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν. Για παράδειγμα, να τρως λάσπη χωρίς να φταις. Πρόσφατα μου έγραψε ένας στο Instagram: «Μα καλά, όλα σε σένα συμβαίνουν;». Και εγώ αναρωτήθηκα διαβάζοντας αυτό το σχόλιο «έχει δίκιο. Όλα σε μένα;». Και δεν είμαι άνθρωπος που ενοχλεί και κουτσομπολεύει. Σκέφτομαι πάντα το καλό για τον άλλο. Κάποια στιγμή, όμως, οι άνθρωποι που είμαστε έτσι έχουμε και τα όριά μας. Δεν θα επιτρέψω σε κάποιον να μου ρίξει λάσπη χωρίς να φταίω. Έχω φτάσει σε μια ηλικία που δεν το επιτρέπω σε κανέναν αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου, είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

Δεν είμαι, αλλά θα ήθελα. Σας παρακαλώ, θέλω να ερωτευτώ! (Γελάει.)

Έχει τύχει να απιστήσει σύντροφός σου και να τον έχεις συγχωρήσει;

Advertisements

Βεβαίως, έχω συγχωρήσει απιστία. Όποια γυναίκα πει ότι δεν συγχωρεί απιστία πιστεύω ότι λέει ψέματα. Οι περισσότερες έχουμε συγχωρήσει. Η στάση που θα κρατήσω απέναντί του σίγουρα δεν θα είναι η ίδια, αλλά είναι κάτι που έχω κάνει στη ζωή μου.

 

Τη δεκαετία του ’90 είχες μια αξιοζήλευτη καριέρα στον ΑΝΤ1. Τα εγκατέλειψες όλα και πήγες στην Ιταλία για έναν έρωτα, από την οποία έφυγες πάλι για έναν έρωτα. Αν γύριζες τον χρόνο πίσω, τι θα έκανες διαφορετικά;

Δεν μετανιώνω αλλά σίγουρα αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα άλλαζα κάποια πράγματα. Μαθαίνουμε μέσα από τα σφάλματά μας. Ας πούμε, μετάνιωσα που έφυγα από την Ιταλία. Δεν έπρεπε να γυρίσω πίσω. Και έπαιζα με τρομερούς ηθοποιούς και είχα συμβόλαια με τη RAI και καλοπληρωμένη ήμουν. Είναι το μόνο που μετανιώνω στη ζωή μου.

Έχεις χαρακτηριστεί από πολλούς ως sex symbol. Είναι κάτι που σε κολακεύει;

Δεν είμαι το sex symbol που πιστεύουμε. Είμαι περισσότερο «αγκαλίτσας». Είμαι πολύ συναισθηματική και πολύ τρυφερή. Ο καθένας έχει μια άποψη για μένα αλλά… καμία σχέση!

Από okmag.gr

Φωτογραφίες: Ιωάννα Τζετζούμη για το περιοδικό ΟΚ!

Advertisements

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα