Μην χασετε

Χριστίνα Παππά: «Ήταν θαύμα που έζησα. Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα»

Η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη στο παρελθόν και στα πολλά ράμματα που χρειάστηκε να κάνει δίχως να κοιτάει για μεγάλο διάστημα στον καθρέφτη το πρόσωπο της.

 

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια. Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά. Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω και εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω.

Advertisements

Είχατε επιζήσει από σοβαρό τροχαίο;

Ναι ήμουν πολύ μικρή τότε. Δούλευα πρώτη-δεύτερη χρονιά στο θέατρο και είχα εκτιναχθεί έξω από το παρμπρίζ. Ήταν θαύμα που έζησα. Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα. Φαίνεται αν έρθει κανείς κοντά μου. Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη.

 

Όταν κοιταχτήκατε πως νιώσατε;

Θυμάμαι σαν και τώρα, όταν πήγαμε στο ραντεβού με τον γιατρό, πήραμε το ασανσέρ και με το που άνοιξε η πόρτα και είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα. Όταν έφυγα από το παρμπρίζ, ο γιος μου ήταν 2-3 ετών και άνοιξα τα μάτια μου από τα πολλά αίματα και είπα Παναγία μου πες μου ότι ζω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου σε παρακαλώ. Αυτό θυμάμαι ότι σκέφτηκα.

Advertisements

 

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα