Μην χασετε

Χώρισαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την σύζυγό του Ελένη Τσιριγκάκη ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους στη Μύκονο ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, ο γνωστός τραγουδιστής και η Ελένη Τσιριγκάκη έχουν κόψει κάθε επικοινωνία και είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος το διαζύγιό τους.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο πριν από 1,5 χρόνο περίπου, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο υποδέχτηκαν και το πρώτο τους παιδί.

Advertisements

 

Οι δυο τους μπορεί να έζησαν ένα παραμυθένιο έρωτα, ωστόσο φαίνεται πως η καθημερινή τριβή δημιούργησε ρήξη στη σχέση τους.

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει μετακομίσει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ενώ η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και να βάλει ξανά το δικό της, σβήνοντας οποιαδήποτε κοινή φωτογραφία είχε με τον τραγουδιστή.

Advertisements

 

Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Το love story του ζευγαριού

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη γνωρίστηκαν στη Μύκονο, καθώς η ίδια διατηρεί επιχείρηση στο νησί. Οι δυο τους ήρθαν κοντά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον τραγουδιστή, καθώς το 2019 είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του, Μεταξία. Το γεγονός αυτό όμως, φαίνεται τους έκανε να δεθούν και να έρθουν γρήγορα κοντά.

Ο καλλιτέχνης πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα με την Ελένη Τσιριγκάκη, καθώς την περίοδο της πανδημίας είχε μετακομίσει στο νησί των ανέμων για να βρίσκεται κοντά της, ενώ περνούσαν πολύ χρόνο μαζί.

Advertisements

Το ζευγάρι στις 15 Ιουλίου του 2021 αποφάσισε να παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Μυκόνου, με κουμπάρους την βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού και τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδώρου, ενώ στο πλευρό του τραγουδιστή ήταν και τα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο Γρηγόρης, η Ελένη και η Μαρία. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τη νύφη να διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης.

 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του στις 3 Ιανουαρίου, γεγονός που έδωσε μεγάλη χαρά στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως θα της δώσουν το όνομα της μητέρας του.

 

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως οι δυο τους δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις ισορροπίες ανάμεσά τους και έτσι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα