Μην χασετε

Χάρης Ρώμας: «Η Ρένα Παγκράτη που αυτοκτόνησε μας χτύπαγε την πόρτα και μας έλεγε “δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή”»

Ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε στη δύσκολη πορεία των ηθοποιών οι οποίοι πολλές φορές αναγκάζονται να κάνουν πολλές δουλειές για να επιβιώσουν. Εξήγησε πως πολλές φορές βάζει «φρένο» στους νέους ηθοποιούς, όχι για να τους κόψει τα φτερά αλλά για να μπορέσει να τους προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν.

 

«Πρέπει να βάζεις ένα όριο και αυτό το κατάλαβα τη μέρα που έμαθα ότι πέθανε ένας φίλος μου, αρκετά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε σε σαπουνόπερες κυρίως. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα που περάσαμε στις σχολές μας, είχαμε την ίδια ηλικία, είχε παίξει και στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Και κάποια στιγμή μου είχε πει με μεγάλη αξιοπρέπεια “βοήθησέ με, δεν αντέχω, δεν έχω δουλειά, δεν μπορώ να επιβιώσω”», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Advertisements

 

«Eίχα αισθανθεί τόσο άσχημα γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος ρόλος, δεν μπορείς να βάλεις όποιον να ‘ναι. Εμείς είμαστε καλλιτέχνες και μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα, το καλλιτεχνικό προϊόν. Πάντα είχα τύψεις γι’ αυτό, αλλά και για άλλους. Θυμίζω τη Ρένα Παγκράτη που αυτοκτόνησε και η οποία επίσης μας χτύπαγε την πόρτα και μας έλεγε “δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή”», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε «Ο συγκεκριμένος πέθανε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, βγαίνοντας να πάρει τσιγάρα στο ψιλικατζίδικο με δανεικά χρήματα, μες το κρύο. Εκείνη τη μέρα που το έμαθα και έκλαψα πολύ και από τύψεις γιατί λες αν μπορούσα να είχα κάνει κάτι».

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα