Μην χασετε

«Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»: Τσακίζει κόκκαλα η ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη μέσα απ’το νοσοκομείο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δίνει τη μάχη του απέναντι σε ένα σοβαρό θέμα υγείας, με γενναιότητα και δύναμη, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλους.

Advertisements

 

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής μοιράστηκε φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο στο Facebook, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του.

Στο πρώτο post στο facebook έγραψε: «Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια… και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου, η Mardi Dinori “είσαι αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου”. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο!!!».

 

Γιώργος Δασκαλάκης: Το νέο αισιόδοξο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Σε νεότερο του μήνυμα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Καλημέρα Αγάπες μου!!!! Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!! Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε; Όχι βέβαια… Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε!!! ΑΜΗΝ».

 

Advertisements

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Δευτέρα, συνάδελφοι και φίλοι ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τον Γιώργο Δασκαλάκη, σε μία βραδιά αφιερωμένη για εκείνον.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα