Μην χασετε

Big Brother: Ξεσπoύν οι γoνείς του Θέμη Κανέλλου για την έκθεση των πρoσωπικών δεδoμένων της οικογένειάς τους στην τηλεόραση

Οι γονείς του Θέμη Κανέλλου, του νεαρότερου παίκτη, του Big Brother με επιστολή τους, στα τηλεοπτικά μέσα, εκφράζουν την ενόχλησή τους με την παραγωγή του παιχνιδιού η οποία εξέθεσε, όπως υποστηρίζουν, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της οικογένειάς τους.

Μέσω του δικηγόρου τους Ανδρέα Μήτσαινα εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την πίεση που δέχονται, να συμμετέχουν δημόσια σε ένα διάλογο για την ανατροφή του ενήλικου, πλέον, παιδιού τους, Θεμιστοκλή Κανέλλου. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι συνεχίζουν να περιβάλλουν με την αμέριστη, αγάπη τους καθώς επίσης ότι σέβονται, πλήρως, τις προσωπικές επιλογές του γιου τους.

Advertisements

Να αναφέρουμε πως ο Θέμης Κανέλλος σε μία δημόσια εξομολόγηση, στο Big Brother  είχε μιλήσει για την  κακή σχέση που είχε με τους γονείς του, και ότι εκείνοι αντέδρασαν άσχημα όταν τους αποκάλυψε ότι είναι gay. Επίσης περιγράφοντας τα συναισθήματα του είχε δηλώσει για εκείνους : ”Ένιωθα ότι οι γονείς μου με μισούν και θέλουν να εξαφανιστώ. Ένιωθα ότι είμαι η ντροπή της οικογένειας”, είχε δηλώσει ο νεαρός παίκτης, αναφερόμενος στον πατέρα και την μητέρα του.

Από την πλευρά τους, οι γονείς νιώθοντας ενοχλημένοι και θιγμένοι από την κριτική που έχουν υποστεί, έστειλαν επιστολή μέσω του δικηγόρου τους, στα Μέσα, κάνοντας λόγο για τα ευαίσθητα, προσωπικά τους δεδομένα, τα οποία κοινοποιήθηκαν, δημόσια και παρά την θέλησή τους.

Διάβασε την επιστολή της οικογένειάς του Θέμη Κανέλλου:

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2020,
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει αποδέκτες κριτικής και προσκλήσεων συμμετοχής σε δημόσιο διάλογο, αναφορικά με την ανατροφή του ενήλικου πλέον γιου μας Κανέλλου Θεμιστοκλή, τον οποίον συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με την αμέριστη γονική μας αγάπη και του οποίου τις προσωπικές επιλογές σεβόμαστε πλήρως.

Advertisements

Πλην όμως διαφωνούμε κάθετα με την αισθητική που αναπτύσσεται γύρω από την δημόσια τηλε -προβολή αυτών και την εργαλειοποίηση τους στην κατεύθυνση της τηλεθέασης. Πολλώ δε όταν μέσω των ανωτέρω κοινοποιούνται προσωπικά και δη ευαίσθητα δεδομένα.

Άλλωστε, σε ένα σύγχρονο κράτους δικαίου, το δικαίωμα έκφρασης είναι πλήρως σεβαστό, με τους όρους βέβαια και τους περιορισμούς που αυτό θέτει, προς προστασία του συνόλου των κοινωνών του. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Μετά τιμής, Η οικογένεια Κανέλλου
Δια του πληρεξούσιου δικηγόρου ΑΝΔΡΕΑΣ,Χ, ΜΗΤΣΑΙΝΑΣ

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα