Μην χασετε

Μπέλλα Κυδωνάκη για τον θάνατo του γιου της: «Δεν μοιράζεται αυτός ο πόνος. Δεν λέω πια ότι «έχασα» τον γιο μου»

Καθηλώνει η γνωστή αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη 11 χρόνια μετά τον θάνατο του γιου της. Μιλά για τον πόνο που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει αλλά και στα πράγματα στα οποία προσπαθεί ακόμα να βρει παρηγοριά.

Advertisements

«Δεν λέω πια ότι «έχασα» τον γιο μου, γιατί είναι κάτι βαρύ στο ασυνείδητο. Αποφάσισα να λέω ότι “έφυγε”, ότι είναι πολίτης του ουρανού πια. Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλώς διαφοροποιείται», είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη. «Δεν μοιράζεται αυτός ο πόνος. Μου έχει δώσει όμως μεγαλύτερη κατανόηση, καταλαβαίνω τον άλλο όταν περνάει το ίδιο με μένα», πρόσθεσε η γνωστή αστρολόγος.

«Είναι δοκιμασίες αυτές. Εμείς οι γονείς, που έχουν “φύγει” τα παιδιά μας, θα κουβαλάμε πάνω μας αυτόν τον Σταυρό μέχρι να “φύγουμε” κι εμείς», είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη. Σε άλλο σημείο η αστρολόγος είπε ότι ακολούθησε μία φιλοσοφία που την “έσωσε”: «Ήθελα να διδάξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ο θάνατος είναι ένα κομμάτι του ανθρώπου, μέχρι να «φύγουμε» μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία» μας ακολουθεί και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα σαν να ‘ναι η τελευταία. Αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησα και με έσωσε».

 

«Είχαμε κάνει μία ομάδα μητέρες που είχαμε χάσει τα παιδιά μας. Τις είχα σαν αδελφές μου. Αυτό το αγκάθι όμως παραμένει», καταλήγει η γνωστή αστρολόγος.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα