Μην χασετε

Base breaking: Η νέα τεχνική βαφής μαλλιών που θα πρωταγωνιστήσει την φετινή σεζόν

Διασημότητες, κορίτσια της μόδας και fashionistas είναι οι πρώτες που σπεύδουν να υιοθετήσουν τα νέα hair trends. Μία από τις νέες τάσεις στη βαφή μαλλιών ονομάζεται «base breaking»  και αναμένεται να γίνει δημοφιλής αυτή τη σεζόν.

 

Πρόκειται στην ουσία για μια τεχνική χρώματος που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει την αντίθεση ανάμεσα στο χρώμα της βάσης και αυτό της ανταύγειας, ώστε να μην είναι τόσο έντονο.

Είναι μια νέα βερσιόν του δημοφιλούς όμπρε, μόνο που ξεκινά πιο πάνω στα μαλλιά.

Advertisements

Είναι μια μετάβαση από το μπαλαγιάζ στις πιο παραδοσιακές ανταύγειες αλλά με μια «μουτζουρωμένη» ρίζα που ονομάζεται «base breaker», η οποία δημιουργεί μια ήπια μετάβαση στο χρώμα -λιγότερο «σκληρή» από την κλασική ανταύγεια.

 

 

Αυτό το hairstyle είναι πολύ διακριτικό και low-key και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση, έτσι είναι τέλειο για κάποια που δεν προλαβαίνει να πηγαίνει συνέχεια στο κομμωτήριο. Πάει τέλεια με οποιαδήποτε απόχρωση ανταύγειας κι αν έχεις, από ξανθιά έως κόκκινη. Για πιο φυσικό εφέ, ζήτα στον κομμωτή σου το δεύτερο χρώμα να ξεκινά λίγο πιο κάτω από τη ρίζα.

Advertisements

 

 

Μια διακριτική προσέγγιση είναι αυτή της Χέιλι Μπίμπερ αλλά και της Τζένιφερ Λόπεζ όπου δεν φαίνεται η διαφορά και η μετάβαση από το ένα χρώμα στο άλλο. Επίλεξε ένα χρώμα κοντά στη φυσική σου βάση για πιο «μαλακό σπάσιμο».

 

Φυσικά, υπάρχει και η πιο bold και έντονη προσέγγιση όπως αυτή της Dua Lipa. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγεις μια πιο σκούρα απόχρωση από το φυσικό σου χρώμα ενώ οι ανταύγειες είναι σε πιο έντονο χρώμα όπως κόκκινο ή ξανθό.

 

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα