Μην χασετε

«Μπαμπά ό,τι κι αν ακούσεις, είμαι καλά»: Η κόρη μου σώθηκε επειδή άλλαξε βαγόνι, έχασα τη μισή μου ζωή

«Ο Θεός έβαλε το χεράκι του. Η παρέα ήθελε να πάνε όλοι μαζί και από το δεύτερο βαγόνι που ήταν να μπουν, πήγαν τελικά στο πέμπτο για να συνταξιδέψουν. Και αυτός είναι ο λόγος που έχω την κόρη μου σήμερα εδώ κοντά μου και την έχω στην αγκαλιά μου».

Advertisements

 

Ο Γιάννης Παναγής, αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού κτηνοτροφικού συλλόγου περιέγραψε στο Epiloges TV τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε όταν στις 23:24 χτύπησε το κινητό του και άκουσε την κόρη του να του λέει: «Ό,τι και αν ακούσεις, είμαι καλά».

 

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε γνωστό ότι στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών συγκρούστηκαν σφοδρά και μετωπικά δύο αμαξοστοιχίες και η περιοχή Ευαγγελισμός της Λάρισας μεταμορφώθηκε σε σκηνικό Αποκάλυψης.

Όπως είπε ο κ.Παναγής, βρισκόταν εκείνη την ώρα σε εκδήλωση στις Σέρρες και σχολίασε ότι έχασε τη μισή του ζωή μέχρι να φτάσει από τη Μαυροθάλασσα Σερρών, μέχρι το σημείο του τραγικού δυστυχήματος στην περιοχή Ευαγγελισμός έξω από τη Λάρισα. Σχεδόν 250 χιλιόμετρα, είπε ότι τα διήνυσε μόλις σε μία ώρα και ένα τέταρτο!

 

«Ήταν ένα πλήρες χάος. Μετά που με ξαναπήρε τηλέφωνο μου είπε ‘μπαμπά στο πρώτο και το δεύτερο (βαγόνι) δεν ξέρω αν ζει κόσμος. Υπάρχει μία τεράστια φλόγα, τεράστια πυρκαγιά», περιέγραψε ο κ. Παναγής, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «πρόκειται περί εγκλήματος, ήταν εγκληματικό αυτό που έγινε», αναφερόμενος στη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα