Μην χασετε

Bαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Σε ηλικία 88 ετών

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου περνά δύσκολες ώρες καθώς το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο 88χρονος, έπασχε από άνοια και τις τελευταίες μέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά.

Η ηθοποιός είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του, όταν το περασμένο καλοκαίρι, σε ανάρτησή της είχε γράψει:

«Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο.

Advertisements

Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…»

Η κηδεία πρόκειται να γίνει την Πέμπτη, και λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, θα είναι παρόντες, εκτός από την ηθοποιό, μόνο η μητέρα της και ο αδερφός της. Μάλιστα, όπως τους ενημέρωσαν, δεν θα επιτρέπονται ούτε τα λουλούδια.

«Για ποιο ταξιδι κινησες να πας…», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας στο facebook:

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα