Μην χασετε

Aυτό είναι το ανδρικό ζώδιο που κoλλάει όσο αδιαφoρείς

Η στρατηγική του “γραμματόσημου” αποτελεί μια παραδοσιακή και αναλλοίωτη τεχνοτροπία που οι γυναίκες έχουν εφαρμόσει σε διάφορες περιπτώσεις για να “καθηλώσουν” τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

 

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Φυσικά, μπορεί ο συγκεκριμένος τρόπος να μην είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και ώριμος, όμως τι να κάνουμε; Κάποιοι άνδρες μόνο έτσι παίρνουν μπρος… Το τραβάει, βλέπεις, ο οργανισμός τους.

Advertisements

Η μέθοδος αυτή, όμως, δεν πιάνει σε όλους. Κάποιους μπορεί να τους ενοχλεί, άλλους τους αποπροσανατολίζει ή τους μπερδεύει. Εδώ θα δούμε το ζώδιο που κολλάει απίστευτα με το φτύσιμο, χωρίς καν να το πάρει χαμπάρι, για να γίνει η ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

Αναφερόμαστε στον Κριό, τον άνδρα με το τεράστιο «εγώ» που ελκύεται ιδιαίτερα από τις cool και άνετες γυναίκες, χωρίς να μπορεί να δεχτεί παράλληλα και την απόρριψη. Δεν θα δεις ποτέ έναν Κριό να δημιουργεί σχέση με μια γυναίκα χωρίς ισχυρή προσωπικότητα, δεν είναι η εμφάνιση το δικό του πάθος.

 

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η εξουσία, το μπλαζέ ύφος και ο δυναμισμός είναι το τρίπτυχο που αναζητάει διακαώς.

Από την άλλη, αυτό τον κάνει να μην μπορεί να αποδεχτεί πως δεν είναι σημαντικός για την γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Έχει μάθει να ξεχωρίζει και αυτό δεν μπορεί να αφήνει αδιάφορη εσένα. Αν συμβεί όμως, αν καταφέρεις να του δείξεις πως δεν «τρελαίνεσαι» κιόλας, τον έχεις δικό σου.

Advertisements

Παίξε τον ρόλο σου καλά, μην παρεκκλίνεις από τον στόχο σου και αργά ή γρήγορα, ο εγωιστής Κριός θα κάνει την πρώτη κίνηση. Αν, ωστόσο, δεις ότι αυτό δεν πιάνει, ίσως να φταίει ο ωροσκόπος.

Φρόντισε να τα μάθεις όλα από πριν, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα