Μην χασετε

Aυτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-23/1)

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου η εβδομάδα θα ανοίξει την αυλαία της με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα φαίνεται πως θα δυσκολέψει τη διαχείριση αισθηματικών ζητημάτων, καθώς θα δημιουργήσει ανυπομονησία και παρόρμηση. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα αφορούν την επικοινωνία και τη συνεννόηση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση άφησε τις ημέρες να περάσουν ειρηνικά και αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτή η εβδομάδα θα είναι απαιτητική. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως μη βγάλεις συμπεράσματα αυτή την εβδομάδα που φαίνεται πως όλα θα είναι έντονα και «ρευστά».

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα χρωματίσει τα συναισθήματα και τη διάθεσή σου, καθώς γίνεται σε έναν άξονα που επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες είναι αρκετά απαιτητικές και ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν. Τα έντονα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία θα είναι «δίκοπο μαχαίρι», καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε εξίσου έντονες συμπεριφορές.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να εκφράσεις με λόγια τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε να κάνεις και το σύντροφό σου να καταλάβει τι ακριβώς νιώθεις και τι ακριβώς θέλεις να του πεις. Αν είσαι ελεύθερος και αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονα «άρωμα παρελθόντος» και δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες δεν προάγουν τη σταθερότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Advertisements

Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες πιθανόν να νιώθεις πως αλλάζεις προτεραιότητες κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τις ισορροπίες που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 σε καλεί να δεις την ουσία των ζητημάτων που σε απασχολούν και αφορούν αισθηματικές υποθέσεις και όχι την επιφάνεια. Αυτό σημαίνει πως ίσως χρειαστεί να ανατρέξεις και σε καταστάσεις του παρελθόντος προκειμένου να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες μπορεί να αναδιαμορφώσουν κάποια ζητήματα τα οποία θεωρητικά είχαν κλείσει, όμως είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις πως στην πράξη η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/1 είναι πολύ πιθανό να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα για το ρόλο που παίζουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σου και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε γενικότερο πλαίσιο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και να δημιουργήσει απαιτητικές καταστάσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν να δεις κάποια πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία τον τελευταίο καιρό έχει δώσει σημάδια αποσταθεροποίησης αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση και οδηγηθεί σε οριστική ρήξη. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες καλείσαι να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου, καθώς αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή στην προσωπική σου ζωή.

 

ΛΕΩΝ

Advertisements

Λέων μου «από όλα θα έχει ο μπαξές» αυτή την εβδομάδα όπως δουλειές και υποχρεώσεις, για αυτό και θα χρειαστεί να αφοσιωθείς σε αυτές και να ακολουθήσεις ένα πλάνο ώστε να υπάρξει χρόνος για την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου δείχνει πως η καθημερινότητα για αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική, κάτι που μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες ανάμεσα στις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς τότε μπορεί να βγει η ένταση των προηγούμενων ημερών και να δημιουργήσει και κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος μία σχέση ή μία γνωριμία που έρχεται από το παρελθόν θα κάνει δυναμική επανεμφάνιση, μάλιστα φαίνεται πως έρχεται με νέα δεδομένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 ανοίγει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και δημιουργεί αναταράξεις. Μία συνάντηση ή μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική φόρτιση, η οποία όμως θα είναι παροδική. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας τα έντονα συναισθήματα θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα οποιαδήποτε κατάσταση υπάρχει στην προσωπική σου ζωή.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως αυτές τις ημέρες όλα θα μπουν κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, και τα αρνητικά και τα θετικά, για αυτό θα χρειαστεί να αποφασίσεις με προσοχή και με βάση τη λογική και όχι τη συναισθηματική παρόρμηση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία μα έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν κάποιες διαφωνίες που σας απομάκρυναν. Σημαντική προϋπόθεση για αυτό είναι να αφήσεις πίσω τον εγωισμό, ιδιαίτερα αν υπάρχουν συναισθήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η ένταση θα είναι χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας καθώς η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα, τα οποία θα επικρατήσουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί και πάνω σε μία διαφωνία να πει πράγματα τα οποία μετά από λίγο θα μετανιώσει. Κράτησε απόσταση από καταστάσεις που νιώθεις πως σε κυριεύουν και μην αφήσεις παρορμητικά συναισθήματα να αναλάβουν τα ηνία προσωπικών αποφάσεων και αισθηματικών ζητημάτων.

Μετά την Πέμπτη 20/1 που η επιρροή της Πανσελήνου θα έχει μειωθεί αισθητά και ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να διευθετήσεις ζητήματα σε προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει επικοινωνία με ένα παλιό σου γνώριμο, η οποία θα σε οδηγήσει να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία μεταξύ σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 18/1 στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου η οποία θα αναμοχλεύσει συναισθήματα και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στη προσωπική σου ζωή. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον φαίνεται πως θα παίξουν το δικό τους ρόλο στις αποφάσεις σου, όμως προσπάθησε να μην παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων χωρίς να αφουγκραστείς και τη δική σου οπτική.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως όσο λιγότερο ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του περιβάλλοντος σας και καταστάσεις τρίτων, τόσο περισσότερο θα μειωθούν οι διαφωνίες και οι εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει μπερδεμένα μηνύματα όσον αφορά μία γνωριμία, για αυτό θα χρειαστεί να κρατήσεις στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποια ζητήματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο κάποιες ανησυχίες, όπως επίσης και ανασφάλειες που αφορούν μία προσωπική σου υπόθεση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σεναρίων σχετικά με την εξέλιξη είτε μίας σχέσης είτε μιας γνωριμίας.

Από την Πέμπτη 20/1 την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου η αισιοδοξία θα επανέλθει στις σκέψεις και στην καθημερινότητά σου, κάτι που δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 18/1 θα φέρει ανακατατάξεις σε αυτόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στα αρνητικά του συντρόφου σου ή σε καταστάσεις που σε δυσκόλεψαν μαζί του παρά στα θετικά. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να πάρει ως δεδομένο τις καλές στιγμές με το ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έχεις σκέψεις σχετικά με ένα ειδύλλιο του παρελθόντος, όμως για να μπορέσει να υπάρξει μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτό, θα χρειαστεί να παραμερίσεις τον εγωισμό και να αφήσεις τα συναισθήματά σου να μιλήσουν με ειλικρίνεια.

 

Advertisements

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και μπορεί να σε κάνουν να δεις με απαισιοδοξία ακόμα και τα ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 θα δημιουργήσει την αίσθηση του τέλματος την προσωπική σου ζωή, όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε την αφορά καθώς αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή. Από τις 20/1 η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιό σου φέρνει αέρα ανανέωσης και σε βοηθά να προσεγγίσεις διαφορετικά τα ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μία βόλτα ή να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας γεμίζει θετικά συναισθήματα, αρκεί να δώσετε προσοχή στην επικοινωνία και στις πρακτικές λεπτομέρειες του προγράμματος σας. Αν είσαι ελεύθερος η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου στις 23/1 αυξάνει πολύ τις πιθανότητες επικοινωνίας με ένα πρόσωπο το οποίο έρχεται από το παρελθόν.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις τα θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, να τα συζητήσεις με τους φίλους σου και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 18/1 δείχνει πως αυτή μπορεί να μην είναι και τόσο καλή ιδέα, καθώς όσο περισσότεροι εμπλακούν στα δικά σου ζητήματα τόσο περισσότερο θα αυξηθούν οι πιθανότητες παρανοήσεων.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κράτησέ τα ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου για εσάς τους δύο και προσπαθήστε να τα διευθετήσετε χωρίς «εξωτερικές παρεμβάσεις». Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζεις και έχεις προσδοκίες ίσως να εξελιχθεί «μετ εμποδίων» αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό θα είναι προσωρινό και θα χρειαστεί να έχεις υπομονή ώστε να περάσει αυτός ο «σκόπελος».

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα