Μην χασετε

Auτές είναι οι εβδομαδιαίες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/10)

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και δες πως θα είναι αυτή η βδομάδα για σένα.

 

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους συναισθήματα, απωθημένα και βαθύτερες αισθηματικές ανάγκες οι οποίες θα σε βάλουν σε σκέψεις. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 είναι «υπεύθυνη» για αυτή την αναμόχλευση αλλά και την ενδοσκόπηση που φαίνεται πως θα ακολουθήσει. Αν είσαι ελεύθερος και νιώθεις πως κάποια πράγματα χρειάζεται να αλλάξουν επειγόντως, τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για αυτό.

Σίγουρα μπορεί να μην είναι εύκολο να αλλάξουν κάποια «κακώς κείμενα» όμως αυτή η έκλειψη ζητά από εσένα να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στο προσκήνιο, μην τα κρύψεις «κάτω από το χαλάκι», προσπάθησε να τα διευθετήσεις ώστε να μην επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου.

Advertisements

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή είναι μία πολύ σημαντική εβδομάδα για τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς στις 25/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η έκλειψη θα γίνει στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, καθώς φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να νιώσεις πως χρειάζεται να δεις μέσα από μία διαφορετική οπτική ένα ζήτημα που αφορά την προσωπική σου ζωή ή μία γνωριμία, προκειμένου να φτάσεις στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και είσαι καλά μέσα σε αυτή, τότε αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα» στη διάθεσή σου αλλά όχι κάτι παραπάνω. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση αλλά δεν νιώθεις καλά μέσα σε αυτή, τότε δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα κλείσουν ένα κεφάλαιο της ζωής σου.

 

Advertisements

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώσεις πως η καθημερινότητα είναι αρκετά πιεστική, κάτι που θα σου δημιουργήσει ένταση και στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε όσο γίνεται να μη μεταφέρεις θέματα της εργασίας -ή την ένταση που μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των ημερών- μέσα στη σχέση με το ταίρι σου, καθώς αυτό είναι το μυστικό για να τη διαφυλάξεις από εντάσεις και αψιμαχίες.

Από τις 30/10 ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου, κάτι που μπορεί να φέρει μία extra νευρικότητα σε εσένα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, καθώς θα τονίσουν τις συναισθηματικές ανάγκες οι οποίες έχουν μείνει ακάλυπτες. Προσπάθησε να μην αφήσεις διάφορα σενάρια και υποθέσεις για το μέλλον να σε οδηγήσουν σε μία επιλογή, η οποία θα είναι αποτέλεσμα παρόρμησης.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου τα συναισθήματα θα έχουν τον πρώτο και κύριο λόγο αυτές τις ημέρες που φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε μία προσωπική σου σε σχέση, μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10, ενδεχομένως να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον eρωτα, τη δημιουργία, αλλά και την ανάγκη να επενδύσεις συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο που το αξίζει.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες μπορούν να αναζωπυρώσουν τα συναισθήματά σας και να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη πραγματοποιείται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα κάτι που δείχνει πως μπορεί να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο, το οποίο θα ανατρέψει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και η γνωριμία μαζί του θα είναι κατά κάποιο τρόπο «καρμική».

Advertisements

 

Λέων

Λέων μου η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί στις 25/10 θα αποτελέσει το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας. Αυτή η έκλειψη είναι πιθανό να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, η οποία θα σε αποσυντονίσει και ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις όσον αφορά προσωπικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση -κυρίως αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου- δώσε προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και μην τα αφήσεις να δημιουργήσουν προστριβές και εντάσεις μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος ίσως να νιώσεις πως θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και από όλα προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στις δικές σου ανάγκες και να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου. Αυτές οι ημέρες θα δημιουργήσουν εσωστρέφεια, η οποία όμως θα είναι υπέρ σου καθώς θα σε οδηγήσει να έρθεις πιο κοντά σε εσένα και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που έχει προτεραιότητα για εσένα αυτή την περίοδο.

 

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες η επικοινωνία φαίνεται πως θα έχει την τιμητική της, όμως κατά τη διάρκεια αυτής ίσως να προκύψουν και κάποιες δυσκολίες. Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να ειπωθούν κάποια πράγματα τα οποία θα παρερμηνευτούν. Επίσης αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κράτησε τα θέματα που σχετίζονται με αυτή μόνο για εσένα και το ταίρι σου, καθώς αυτή η έκλειψη καταδεικνύει πως όσο λιγότεροι εμπλακούν σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής τόσο το καλύτερο για εσένα.

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία μέσω κάποιου προσώπου το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περίγυρο. Βέβαια οι περίοδοι των εκλείψεων δεν προσφέρουν σταθερότητα, κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να μην αφήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις στον αυτόματο πιλότο. Η Αφροδίτη που βρίσκεται και εκείνη στο Σκορπιό σε σύνοδο με τα «φώτα» της έκλειψης μπορεί να δημιουργεί ή να ενισχύει κάποιες ανασφάλειες, οι οποίες με τη σειρά τους μπορεί να σε οδηγήσουν σε παρορμητικές επιλογές.

Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις πιο έντονη την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, όμως μην αφήσεις αυτή την ανάγκη να σε παρασύρει σε μία προσωρινή επιλογή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να την κρατήσεις μακριά από εντάσεις καθώς αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές αφορμές, οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Από το Σαββατοκύριακο ξεκινά ένα διάστημα το οποίο προσφέρεται για να αρχίσετε μαζί μία δραστηριότητα ή να ξαναθυμηθείτε ένα παλιό αγαπημένο σας χόμπι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς στη «δίνη» των εξελίξεων καθώς η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Αυτή η έκλειψη θα φωτίσει τις βαθύτερες σου ανάγκες, τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ό,τι άλλο έχεις κρατήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σου χωρίς να έχεις κατορθώσει να το εξωτερικεύσεις.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις κάποιες μικροεντάσεις να δημιουργήσουν ρήγμα σε αυτή και μην πάρεις «τοις μετρητοίς» αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου για απλά ζητήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθει κάτι νέο στη ζωή σου, φαίνεται πως ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του και μία καρμική γνωριμία θα ξεκινήσει.

 

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις την τάση να κρατήσεις μυστικές τις σκέψεις αλλά και τις κινήσεις οι οποίες θα αφορούν προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 γίνεται σε έναν παρασκηνιακό οίκο για εσένα, κάτι που σημαίνει πως θα φέρει το προσκήνιο συναισθήματα τα οποία μπορεί να μην είχες αντιληφθεί. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν ανακαλύψεις πως έχεις ακόμα συναισθήματα για εκείνη.

Καλό θα είναι να μην πάρεις καμιά παρορμητική απόφαση αυτές τις ημέρες, καθώς η έκλειψη θα φέρει αποτελέσματα τα οποία θα σε δεσμεύσουν για καιρό. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει μεγάλο ρόλο στο να αποφύγεις τις εντάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν τη σχέση σου σε κίνδυνο. Μοιράσου με το σύντροφό σου ζητήματα τα οποία σας αφορούν από κοινού και μην τα κρατάς μυστικά.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να νιώσεις έντονα συναισθήματα τα οποία θα αναζητήσουν τρόπο έκφρασης. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου και θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου, κάτι που με τη σειρά του θα φέρει συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας. Η έκφραση των συναισθημάτων σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας, για αυτό καλό θα ήταν να μην κρατάς αυτά που νιώθεις ή αυτά που θέλεις να πεις για εσένα, αλλά να τα μοιραστείς με το ταίρι σου.

Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις σχετικά με μία γνωριμία ή ακόμα και με μία γνωριμία που έρχεται από το παρελθόν. Η έκλειψη θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα τα οποία όμως μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να σε οδηγήσουν σε μία παρορμητική επιλογή. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου, μιας και αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως όλα θα είναι ρευστά, ακόμα και τα συναισθήματα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου η νέα σελήνη/ έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 θα σε οδηγήσει να δώσεις προτεραιότητα στην επαγγελματική σου ζωή, αφήνοντας την προσωπική σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να φέρει εντάσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, για αυτό θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή και σε προσωπικά θέματα ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις. Ιδιαίτερα αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα της δουλειάς να σας κάνουν παρέα και στο σπίτι, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα μεταξύ σας και να μεταφέρει την ένταση στο σπίτι.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής υποχρέωσης όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτή είναι μία εβδομάδα που μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, όμως αυτά πιθανό να έχουν περιορισμένη διάρκεια.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες αξίζει να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τον αισθηματικό τομέα καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτόν. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού στις 25/10 μπορεί να φέρει μία νέα καρμική γνωριμία αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε εντυπωσιάσει με την κοσμοθεωρία του, τις απόψεις του, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα σε γενικότερο πλαίσιο.

Να θυμάσαι πως τα συναισθήματά που θα προκύψουν μπορεί να είναι έντονα όμως ενδεχομένως να είναι και παρορμητικά, οπότε καλό θα ήταν να δώσεις χρόνο σε μία γνωριμία μέχρι να δεις αν και κατά πόσο μπορείς να βασιστείς σε αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου όμως θα υπάρξει και έντονο πάθος, το οποίο θα σας φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά ακόμα πιο κοντά.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα