Μην χασετε

«Ας το πει κάποιος αυτό»: «Κόμπιασε» η Ελένη για τον θάνατο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον απρόσμενο χαμό της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου και συγκινήθηκε βαθιά. Η παρουσιάστρια προλόγισε τη δυσάρεστη είδηση και ζήτησε από έναν από τους συνεργάτες της να μιλήσει σχετικά.

«Ας το πει κάποιος αυτό, γιατί εγώ με αυτά τα θέματα δεν μπορώ, κάπως…» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Και έτσι τον λόγο πήρε η Νάνσυ Νικολαϊδου η οποία ανέφερε: «Είναι από αυτά που λες δεν μπορεί να συμβαίνει… το παιχνίδι της ζωής! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μία μέρα μετά τον γάμο του μαθαίνει ότι έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Είναι από αυτά τα πράγματα που ανατριχιάζεις όχι γιατί δεν τα περιμένεις αλλά αυτό το παιχνίδι της μοίρας σε σχέση με το timing είναι απίστευτο» και διάβασε την ανάρτησή του.

 

Και συνέχισε η δημοσιογράφος: «Είναι από αυτές τις αναρτήσεις που ανατριχιάζεις… Είδε το παιδί της να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα στη ζωή του να παντρεύεται…»

Advertisements

Τότε η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Όχι για να παντρευτούν, αλλά για να αισθάνονται ότι υπάρχει ένας άνθρωπος καλός που αγαπά το παιδί τους και έχει έναν άνθρωπο να πορευτεί, έτσι σκέφτεται ένας γονιός για το παιδί του ότι δεν είναι μόνο του… τα θερμά μας συλλυπητήρια».

gossip-tv.gr

Άντζελα Γκερέκου για Αγγελόπουλο: «Ο Γιώργος είναι Χριστιανoς και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια»

 

Ο «Ντάνος» αποχαιρέτησε την μητέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου»

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα